banner102

Bu haber Bunları Biliyor muydunuz'un etkisi mi?

Yayınlanan habere göre Cumhuriyet Caddesi’nin parkeleri baştan aşağı yenilendi ve Başkan Saral, Caddenin ışıklandırmasının da yapılacağını ifade etti

03 Aralık 2013 Salı 22:14
Bu haber Bunları Biliyor muydunuz'un etkisi mi?

Bu zamana kadar toplam 3 caddenin yenilendiği Of İlçesinde, Başkan Saral tarafından ,Cadde ve Sokak yenileme çalışmaları devam ediliyor diye iddia edildi.

Haberin içeriğinde yer alan Başkan Saral'ın açıklamalarına göre, doğalgaz çalışmaları nedeniyle yolların bozulduğu ve bundan dolayı cadde ve sokakları yenilemeye devam edecekleri ifade edildi.

Haberin devamındaki açıklamasına göre Başkan Saral, “Doğalgaz çalışmaları nedeniyle Cadde ve Sokaklarımızda ciddi derecede hasarlar meydana geldi. Bizler de cadde ve sokaklarımızı yenilemeye başladık. Buna ilk olarak Yalı Caddesi ile başladık" dedi.

Yaklaşık 1,5 yıl önce yapılan yalı caddesinde yapıldığı günden günümüze kadar bazı aksaklıkların olduğunu itiraf eden Başkan Saral, aradan geçen uzun zamana rağmen aksaklıkların giderilmediğini unutarak "Burada bazı aksaklıklar yaşadık. İnşallah kısa sürede oradaki eksiklikler giderilecek." diye açıklama yaptı.

Barbaros Caddesinden sonra Cumhuriyet Caddesini de yenilediklerin söyleyen Saral, okulların eğitim gördüğü bir zamanda öğrencilerin ve öğretmenlerin büyük bir zorluklar içinde okula gidip geldiğini unutarak, daha önce yapılması gereken düzenlemeyi eğitime çok büyük bir önem vermiş gibi göstererek, "Okullarımızın bu bölgede bulunması nedeniyle Of’umuzun eğitim caddesi olarak bilinen bu caddemizin parke çalışmasını tamamladık. İnşallah kısa süre içerisinde sahil iç yolda yaptığımız ışıklandırma gibi buranın ışıklandırmasını da yapacağız. Eğitime verdiğimiz önem gereği eğitim caddemizi de güzelleştirmeyi amaçlıyoruz. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize güzel bir cadde sunmuş olacağız” diye konuştu.

Of'un Nabzı Gazetemizin 69. sayısının 11. sayfasında yer alan duyurunun tam metni:

 "Of İlçesinde görsellik arz eden faaliyetlerin haberleri belediye basın danışmanı tarafından haber yapılıp gazetelere gönderilirken Cumhuriyet Caddesinin kaldırım taşları baştan aşağıya değiştirildiği halde haber yapılmadığını biliyor muydunuz?"

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 03.12.2013 22:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GASTECİ 2013-12-03 22:42:08

cumhuri̇yet caddesi̇ oktay bey zamaninda yapildi uyumayin düzügn haber yazin dalga geçmeyi̇n

Avatar
of k.k.o. 2013-12-03 23:22:59

biz biliyoruz of'ta sorun yokdur fakat bilmeyenlere akil verin ve uzaydan ofa bakmayın...bos yorumlar yazacağina yani insanlari güldüreceğine biraz sabredin.

Avatar
abdullah 2013-12-04 10:05:47

bu sitenin bir sefer de doğru düzgün , tarafsız, abartısız ve yalansız bir haber yaptığını göremeyecek miyim

Avatar
Belediye @GASTECİ 2013-12-04 12:42:16

Değerli arkadaşım, cumhuriyet caddesi'nin kurucusunun kim olduğunu bilmiyoruz. tüm belediye başkanlarının bu cadde üzerinde çalışma yapmış oldukları muhtemeldir. ancak son yapılan çalışma yaklaşık 1 yıl önce başlatılan parke yenileme çalışmasıdır arkadaşlar haberi farklı bir açıdan ele alarak haber yaptıkları için içerik karmaşık hale gelmiştir. kısa özet şudur; doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından cadde ve sokaklarda parke yenileme çalışmaları yapılmaktadır. kaldırımların yenilenmesine gerek olmadığı yerlerde yenileme yapılmamaktadır. oktay başkan döneminde yenilenen kaldırımların tamiratları yapılmıştır sadece.

Avatar
Faruk Keleş @abdullah 2013-12-04 14:29:29

bu sitede yanlış eğri, taraflı abartılı ve doğru bir haber yaptığını gördüğünde istediğini de görürsün, sayın kör adam

Avatar
Gasteci @Belediye 2013-12-04 17:51:33

galiba caddeleri karıştırıyorsunuz. cumhuriyet caddesi oktay bey zamanında son halini aldı.buradan mevcut başkanı vurmak etik değil baylar.

Avatar
abdullah @FARUK KELEŞ 2013-12-05 08:49:10

faruk bey ben görmek istediğimi̇ değil gerçeği görüyorum. şuana kadar adam akilli hiçbi̇r habere denk gelmedim daima birilerini karalayici tarafli bir haber anlayişi var, bu sitenin ofumuzu yanliş tanittiği inancinda bir oflu olarak en kisa zamanda gereğinin yapilmasini temenni ediyorum...

Avatar
eyup aydın @abdullah 2013-12-05 09:28:54

abdullah bey her haberde yorumumlarına bakıyorum hep siz bi tarafsınız mehpnin haberindede tencere yuvarlandı kapağını buldu yazmışsız kendi sempatizanı olduğun partiye adam gibi muhalefet yapan saadet partisi kötülemekten başka bir yorumda bulunmuyorsun sana biçilen görev bu sanırım.

banner90