banner102

BU SEÇİMDE OF'TA BİR İLK YAŞANACAK

07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde, Seçimin başlaması ile güvenlik ve huzurun sağlanması konusunda Kaymakam Eren Arslan, İlçemizdeki Siyasi Parti Temsilcilerinin katılımı ile Kaymakamlık Makamında bir toplantı gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Nisan 2015 Salı 12:07
BU SEÇİMDE OF'TA BİR İLK YAŞANACAK
Yüksek Seçim Kurulu'nun almış olduğu 23.02.2015 tarihli ve 236 sayılı kararı ile Siyasi partiler ve bağımsız adayların, seçim bürolarına, seçimin başlangıcı olan 10 Mart 2015 Salı gününden, seçim propaganda süresinin son günü olan 6 Haziran 2015 Cumartesi günü saat 18.00'e kadar parti bayrağı, afiş, poster, pankart ve benzeri malzemelerini asabileceklerine veya yapıştırabileceklerine, Siyasi partilerin, sayılan malzemeleri, genel merkez, il, ilçe ve belde binalarına her zaman asıp yapıştırmakta serbest olduklarına, Siyasi partiler ve bağımsız adayların, seçimin başlangıcı olan 10 Mart 2015 Salı gününden propaganda süresinin son günü olan 6 Haziran 2015 Cumartesi günü saat 18.00'e kadar, açık veya kapalı yer toplantıları ile taşıtlarında; parti bayrağı, afiş, poster, pankart ve benzeri ilan ve reklam malzemelerini serbestçe kullanabileceklerine, Miting günü, miting alanı çevresindeki güzergahlarda, toplantı süresinin bitimine kadar bu malzemelerin yine serbestçe kullanabileceğine, serbest olduklarına karar vermiştir.

07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Seçimlerine katılacak olan Siyasi Parti Of İlçe Temsilcilerinin katıldığı toplantıda, eğitim dönemi sonuna yaklaşılması nedeniyle öğrencilerimizin merkezi sınavlara hazırlanması, hasta ve yaşlı vatandaşlarımızın gürültülerden rahatsız olduğu, rüzgâr gibi hava muhalefeti ile görüntü ve çevre kirliliği oluştuğu, şeklindeki makama gelen talepler de dikkate alınarak; Seçim döneminde parti bayrağı, afiş, poster, pankart ve benzeri malzemelerini asma konusunda gerekli titizlik gösterilerek, propaganda, ilan ve reklam malzemelerinin, İLÇEMİZ SINIRLARI İÇERİSİNDE SADECE PARTİ BÜROLARINDA İLAN EDİLMESİNE OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLMİŞTİR.

Toplantıyı değerlendiren Kaymakam Arslan; “İlçemizde sergilenen bu birlikteliğin ve örnek davranışın ülkemizin tamamında egemen olmasını diliyorum. İnşallah, demokrasinin vazgeçilmezi olan seçimler, ilçemizde ve ülkemizde huzur ve barış ortamında gerçekleştirilecektir. Bu konuda gerekli tedbirler kolluk güçlerimiz tarafından alınmaktadır. Sağlıklı bir atmosferde milletimiz en temel demokratik hakkını kullanarak yüce meclisin tesisini gerçekleştirecektir” dedi.

 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 25.04.2015 01:35
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail 2015-04-21 13:19:40

herkes evine istediği parti bayrağını asar

Avatar
İsmail 2015-04-22 23:44:18

Evinede Binasınada asar CAD sokak köprü asamaz

banner90