banner102

BU TARLA NE ZAMAN EKİLECEK?

Of'un Nabzı Medya ekibi olarak derdimiz insanlık olduğunu bir kez daha gösterme adına aynı konudaki haberi yineliyoruz!

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Şubat 2018 Pazartesi 09:12
BU TARLA NE ZAMAN EKİLECEK?

Burası Of'un en kalabalık yerleşim yeri olarak bilinen İrfanlı Mahallesi. Evinden işine, okuluna, kurumuna veya herhangi bir ihtiyacını görme adına çıkan vatandaşlar fotoğrafta görülen bu tarladan! geçmek zorunda kalıyorlar.

Yaklaşık bir ay önce 'Of Taralaya döndü' başlığı ile yayınlandığımız haber ile vatandaşın derdine ortak olmaya çalışmıştık. Bu uyarımızdan sonra su kanalı için açılan kanalların bir kısmı kapatıldı ve tarlaya dönen caddeler bir nebze olsun düzeltildi. Aynı kazılarda açılan çukurların yüzeysel olarak kapatılarak bekletilen aynı mahallenin bir ucu ise üvey evlat gibi çukurlaşmış şekilde bırakıldı.

Özellikle yağmur yağdığı zamanlarda vatandaşlar için çileye dönen yol kullanılmaz hale gelirken, yetkililerin bu sorunu görmezden gelmesi veya geçiştirmesi çilelerini ayyuka çıkardı.

Bizler bu ve bu tarz haberler ile vatandaşın derdine ortak olma gayretinde olurken, bir kısım yetkililerin bizleri Of'u lekelemek veya karalamak ile suçlamalarını vatandaşlarımızın takdirine bırakıyoruz.   






Son Güncelleme: 19.02.2018 09:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Süleyman Ayazoğlu 2018-02-21 22:43:50

Bir kısım yetkililerin ithamlarına aldırış etmeden vatandaşın derdini haber yaparak gerçek gazetecilik örneği gösterdiğiniz için teşekkür ederim.

Avatar
Vatandaş 2018-02-22 15:10:12

Tam bu muhitte oturan bir mahalle sakini olarak yaptığınız haber, yetkilileri harekete geçirir biz de bu çileden kurtuluruz inşallah. Duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim

Avatar
Cebar Demirbaş 2018-02-23 16:36:05

Her gün çamurlu yoldan geçmekten bezdim yav. Yapacaksanuz yapun yoksa yolu kapatun

Avatar
Battal Gazi 2018-02-24 10:36:37

Sayın editör,asfaltın betonun ve yolun yenmeyecek birşey olduğunu anladık. Neticede topraktan yaratıldık çamura razı olalım.!!?

Avatar
Anne 2018-02-28 09:35:52

Marka bir ilçe olarak görülen Of'un içler acısı durumu...Tamam bir hizmet yapılıyor ama yarım yamalak. Seçim zamanı kapı kapı dolaşan sayın siyasetçilerimiz bir anket düzenlese de ne kadar memnunuz bir ölçse...Çok lazımmış gibi dere üstünü ışıklandırıyorlar ilk öce karanlık olan kalabalık mahallerimizin yollarını aydınlatsalar...Kaldırımları yapan işçileri bir karikatürü hatırlatıyor bana, 10 eleman var hepsi bir kişinin başında ellerinde telefonlar gün boyu 10 metre kaldırım taşı döşemeye çalışıyorlar.Yazıklar olsun diyorum ve bu seçimler gene gelecek ozaman kapılarımıza gelen siyasetçilerimize soracağım BU ZAMANA KADAR NEREDEYDİNİZ?

banner90