banner102

BU YILDA ALTYAPI ÇOK KÖTÜ

Kurban Bayramı öncesi Solaklı Mahallesi Solaklı Deresi kenarında kurulan hayvan pazarı, gerek zemin açısından gerekse hayvan satıcıları tarafından olumsuz tablo ile karşı karşıya kalıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Ağustos 2017 Salı 13:17
BU YILDA ALTYAPI ÇOK KÖTÜ
Geçtiğimiz yıl da zemin sorunu ile karşı karşıya kaldıklarını söyleyen hayvan satıcıları, belediyenin zemin parası almaya sıra gelince hiç müsamaha göstermeden parayı talep ediyorlar, fakat para aldıkları yeri kullanılacak duruma getirmeye sıra gelince yıllardır bu sorunu çözemiyorlar, diyerek şikâyetlerini dile getirdiler.

ALTYAPI YETERSİZ

Altyapısının çok yetersiz olduğunu söyleyen hayvan satıcıları, “Bizlerden zemin parası alan belediye yetkilileri aldıkların paranın hakkını neden vermiyorlar? Doğru dürüst elektriği olmayan, suyu akmayan, kullanılabilecek tuvaletleri olmayan bir alandan hangi hakla zemin parası alıyorlar? Eğer bu hizmet ise böyle hizmet olmaz, değilse maalesef bu haraç almaktan öteye geçmez.” diyerek küçükbaş hayvan satıcılar ile büyükbaş hayvan satıcıların aynı metrekare ücreti vermesinin de adalet ile alakasız olduğunu söylediler.

METREKARESINE 20 TL ALIYORLAR AMA!

“Metrekaresine 20 TL alan belediye yetkilileri aynı alanda kurban kesimini yasak ediyor” diye şikayetçi olan hayvan satıcıları, gerek zeminin bozuk olması, gerekse altyapının yetersiz olmasından dolayı çok mağdur olduklarını ifade ederek, satış yaptıkları alanların zeminlerini kendi imkanları ile yaptıklarını ifade ettiler. Ayrıca birçoklarının su sorunundan dolayı 15 gündür yıkanamadığını dillendirmesi hayvan pazarındaki sorunun ne derece büyük olduğunu ortaya koydu.












Haber Foto: Hasan Can Keleş, Halim Ahat Akturan

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 29.08.2017 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemal elmacı 2017-08-29 20:48:29

ak parti belediyesini kıskanmayın hayvan barınağına beton yapacak değiller ya elbette toprak olacak herkez memmun

banner90