banner102

Bulvar Taksi Durağı kapatıldı!

Of ilçesinde Bulvar taksi durağı, sahipleri tarafından kaldırılmayınca polis kontrolünde belediye ekiplerince kaldırıldı.

25 Eylül 2013 Çarşamba 10:52
Bulvar Taksi Durağı kapatıldı!
İlçe merkezinde yaklaşık 30 yıldır hizmet veren Bulvar taksi, belediyenin durakları resmileştirmesi ve plakaları ihale ile satması sonucu gayri resmi duruma düştüğü gerekçesi ile polis ve zabıta kontrolü ile kaldırıldı.

Of ilçesinde Bulvar taksi durağı, sahipleri tarafından kaldırılmayınca polis kontrolünde belediye ekiplerince kaldırıldı.

Durak kurucusu olan Köksal Saral, Belediyeden kiraladıkları bu yerde kira karşılığı durak işlettiklerini belirterek : ”Yaklaşık 30 yıldır burada taksicilik yapıyoruz. Of Belediyesinin taksi plakası ihalesini mahkemeye verdik. Bizler belediyeden mahkemenin sonuçlanmasına kadar süre istemiştik. Ancak bizleri dinleyen olmadı” dedi.

Bulvar taksi olarak, 15 kişi ile yıllardır Oflulara hizmet verdiklerini de söyleyen Saral, yasal sürecin sürdüğünü, mahkemenin vereceği karar doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi.

“Zor kaldırım” işlemi sırasında durak sahiplerinin avukatı da olay mahallinde hazır bulunarak, durağın kaldırılma işlemini kayıt altına aldı.

İlçede 100 Resmi Taksi Plakası Verildi!

Of Belediyesi yetkilileri ise, ilçenin 6 merkezinde 120 plakalık ihale açtıklarını belirterek :” Taksicilerimiz bu ihaleye girerek resmi taksi plakalarını aldılar. Bu durak ise gayri resmi duruma düştü.

Arkadaşımızın burada hizmet etmesi plaka verilen insanlara karşı haksızlık olurdu. Biz de kendilerine durağın kaldırılması konusundaki gerekli yazı ve duyuruları gönderdik. Fakat buna rağmen çıkmayınca bu uygulamayı yapmak zorunda kaldık” diye beyanda bulundular.

Halil Bayram

Son Güncelleme: 25.09.2013 17:34
Anahtar Kelimeler:
Köksal Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90