banner102

Çakıroğlu Gençleri İftar Etkinliğinde Buluştu

Çakıroğlu ailesi gençleri tarafından geleneksel olarak dördüncüsü düzenlenen iftar programı, geniş bir katılım ile Kıyıcık Okulu bahçesinden gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Haziran 2016 Salı 02:39
Çakıroğlu Gençleri İftar Etkinliğinde Buluştu
Kıyıcık okulunun bahçesinde düzenlenen etkinlik dualar ile başladı. Ramazan ayının ortalarında düzenlenen ve gelenekselleşen yemeğe katılım oranı oldukça büyüktü.

Etkinlik organizatörlerinden Harun Çakıroğlu, "Gençlerimizle bir arada bulunmak, birbirleriyle samimi ve daha sıkı bir ortam oluşturmak görevimizdir" şeklinde konuştu. Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğuna vurgu yapan Çakıroğlu, "Her yıl düzenleyeceğimiz bu dini etkinliğe devam edeceğiz, ailemiz gençlerini dini değerler etrafında toplayarak her zaman bir arada olacağız" dedi. Sohbetler eşliğinde devam eden iftar yemeği programı yatsı ezanının ardından son buldu.

Haber& Foto:  Orhan Çakır

Son Güncelleme: 28.06.2016 02:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90