banner102

Cami önüne asılan Ak Parti bayraklarına vatandaş tepkili

2014 Yerel seçimlere günler kala Of İlçesinde sokaklar, parklar, yollar, direkler vs siyasi parti bayrakları ile donatıldı. Fakat bu bayrakların bazıları vatandaşlar tarafından şikayet edildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Mart 2014 Pazar 22:29
Cami önüne asılan Ak Parti bayraklarına vatandaş tepkili
Bayrak asmada partiler birbirleri ile yarışırken, birçok seçmen uygun olmayan yerlere asılan bayraklardan şikayetçi durumda.

Of'un Nabzı muhabirini arayarak rahatsız oldukları bayraklar konusunda haber yapılmasını isteyen bir vatandaş, Of Sahil Merkez Camii ön ve arka avlusuna asılan bayrakları görünce şaşkına döndüğünü ifade ederek, bu yapılanın çok büyük bir çirkeflik olduğunu söyledi.

Bu şikayet üzerine bizde Of'un Nabzı medya ekibi olarak bahsi geçen yere gidip şikayet edilen bayrakları fotoğrafladık. Fotoğraf çekerken bizi gören birçok vatandaş, "Çekin çekin, çekinde sadece Of basınına değil Ulusal basına da gönderin ki, bu yaptıkları çirkefliği bütün ülke duysun" diyerek ne derece rahatsız olduklarını ifade ettiler.

Görüştüğümüz vatandaşlardan ismini vermek istemeyen biri, "Benim desteklediğim Saadet Partisi bütün partilerden daha çok inancımıza yakın bir parti. Fakat her ne pahasına olursa olsun benim partim aynı yere bayrak assaydı, bizzat kendim o bayrakları aşağıya indirirdim." dedi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 03.03.2014 08:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oğuzhan demir 2014-03-02 22:46:05

ellerinize sağlık sayın ofunnabzi, gerçekten tam bir terbiyesizlik bu. hiçmi utanmadılar bu bayrakları asarken? yazıklar olsun ki bu zamana kadar o bayraklara kimse tepki göstermedi. ben buradan bunu size bildiren kardeşime duyarlılığından dolayı çok teşekkür ediyorum

Avatar
fatih kara 2014-03-03 11:19:57

az bile yazmışsınız, sayın ofunnabzı yetkilileri sizi övmek için yazmıyorum ama artık sıradan haberleri bırakın da bu şekilde inancımızı, toplumu ve bütün insanlığı ilgilendiren haberler yapın.
bu ve benzeri haberler insanları azda olsa uyanma etkisi verir. fakat onun cenazesi, şunun düğünü, ahmetin ziyareti, mehmetin yemeği gibi haberler oosa olsa dolgu haberi olur... vesselam

Avatar
Faruk Keleş @emre 2014-03-04 11:10:25

eğer bir allah'ın (cc) kulu bunlardan şikayetçöi ise siz bu yorumunuza pişman mı oalcaksınız? yoksa zaten bu yorumu da öylesine yazıdm. sırf ogolarımı tatmin etmek için yazmıştım vede tatmin oldum, diyerek işin içindenmi çıkacaksınız. kardeşim bu bayraklar cami avlusuna aslırı mı? bu kadar da saygısızlık olmaz. siz tutmuş yanlışı görmüyorsunu da habere fırça atıyorsunuz. zaten bu resmi olarakta yasak. ayrıca akp gitsin ya allah diyerek açtığı kiliselere bayrak assın.

Avatar
Dayıoğlu Kumanit 2014-03-02 23:03:56

Birakin yahu bu ayaklari ofun milleti cami avlusunda cenaze namazi kilinana kadar siyasetten bahseden millet siyasetten bahsettmek normalde bayrak asilmasi anormalmi oluyor helede oflulara bence bu haber biraz maksatli haber..

Avatar
Kemal Tosun 2014-03-06 14:14:29

helal olsun size ofunnabzi gazetenizin bu kadar etkili olduğunuzu yeni örendim. gazete 05.03.2014 te dağıtldı, bayraklar ayn gün kaldırıldı. sizi içten kutluyorum. gaetecilik budur işte. sloganınız ile tam da uyuşmuş oldunuz.

Avatar
taraf haberçilik 2014-03-03 21:06:28

saadet partisinin bayraklarına tepki gösterseler haberini yaparmıydınız

Avatar
Yüksel 2014-03-07 09:54:42

ben burda siyaset görüşlülüğü ayrımı yapmıyorum ..yaptığı haberın sacma oldunu söyluyorum nıye kendı astığı bayrakları yayınlamıyor her yerde saadet partisi bayrağı var onlarıda atsaydılarya boyle yaparak kucuk duruma düşüyolar bence has haber yapınkı bızde ofunnabzını heycanla takıp edelım..faruk bey ariel şaron felan benı ilgilendırmıyor konumuz o değil konudan konuya gecme konumuz meşhur bayrakk :))

Avatar
feryat 2014-03-04 10:37:23

akp dini herzaman kullanıyor siz yeni mi öğrendiniz.

banner90