banner102

Camisiz minare mi yoksa?

Of’un Taşhan Mahallesinde bulunan tarihi cami çevresinde yıkılmaya yüz tutmuş binalardan dolayı camisiz minare görüntüsünü ortaya çıkartıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Eylül 2014 Pazartesi 22:53
Camisiz minare mi yoksa?
Üç şerifesi ile görkemli bir camii olan ve bölgenin en uzun minaresine sahip olan Taşhan Camisinin çürük binalar arasında kaybolması yöreye gelen yerli ve yabancıların dikkatini çekiyor.

Tarihi ve görkemli bir camiinin bu şekilde eskimiş ve yıkılmaya yüz tutmuş binaların arasında kalarak gözükmemesi Müslüman bir memleket için içler acısı olduğunu söyleyen yöre halkından bir çok kişi, bu olumsuz görüntünün ortadan kaldırılması için yetkililerin bu işe bir an önce el atmasını istedi.

Mahallenin en önemli ibadet yeri olan ve turizm bölgesi olması hasebiyle yoldan geçen yüzbinlerce turiste olumsuz görüntü çizen bu tablonun bir an önce kaldırılması gerektiğini söyleyen birçok kişi, camiinin etrafını kapatan yıkılmaya yüz tutmuş binaların tarihi camimiz kadar değeri yokmu diye şikayette bulundular.   

Son Güncelleme: 29.09.2014 22:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hata 2014-09-29 23:08:48

Haberin basligi cok hatali haberin iceriginin tam zitti

Avatar
mukavim 2014-10-01 06:36:45

bu caminin yıkık dökük binalar kadar değeri yok mu?

olması gerekir

banner90