banner102

Çamlıtepe Halk Değirmeni Hizmete Açıldı

Çamlıtepe Mahallesi halkına verdiği değirmen sözünü yerine getirerek değirmeni hizmete açtı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Mart 2014 Çarşamba 18:39
Çamlıtepe Halk Değirmeni Hizmete Açıldı
Başkan Saral'ın desteği yapılan değirmen, 2012 yılında Sadık Soylu, Ali soylu, İsmail Yıldırım ve Recep Manav’ın öncülüğünde ve mahalle halkının da desteği ile başlatılmıştı.

Değirmenin yapımına destek olması için 23 Ocak 2013 tarihinde Of Belediye Başkanı Murat Saral'ı makamında ziyaret  eden Mahalle sakinlerinden Sadık Soylu, İsmail Yıldırım ve Tufan Soylu, değirmen için maddi destek istediler. İstekleri memnuniyetle karşılayan Başkan Saral, değirmen için ellerinden geleni yapacakları sözünü vermişti.

Aradan geçen bir yıl zarfında tamamlanarak hizmete açılan değirmen, "Çamlıtepe Mahallesi Halk Değirmeni" olarak adlandırıldı.

 Değirmen Mart 2014 ayı itibari ile tamamlanarak Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Murat Saral'ın katılımı ile hizmete açıldı.

Değirmen açılışında konuşan Başkan Saral; “Mahalle halkımızın bizden talep ettiği desteği sağlayarak verdiğimiz sözü yerine getirdik ve hizmete açtık. Şükürler olsun halkımıza güzel bir eser kazandırdık. Halkımız bahçesinde yetiştirdiği doğal mısırları temiz ve hijyenik bir ortamda öğütebilecek. Öğütme süresinde oturup dinlenebileceği, abdestini alıp namazını kılabileceği güzel bir ortam kazandırdık. Mahallemize ve halımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Törene katılan Of Kaymakamı Eren Arslan da güzel değirmenin mahalleye kazandırılmasında yardımlarını esirgemeyen Başkan Saral’a teşekkür etti.

Açılışta mahalleli vatandaşlarla çay içip sohbet eden Başkan Saral ve Kaymakam Arslan’a mahallede ikamet eden yaşlı bayanlar bol bol dua ettiler.

Açılışa Kaymakam Arslan ve Başkan Saral’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Cevahir ve Yılmaz Yanık, Belediye Meclis Üyesi Muhammet Yılmaz, Mahalle Muhtarı Resul Yıldırım ve Mahalle sakinleri katıldı.



Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 06.03.2014 15:13
Anahtar Kelimeler:
Eren ArslanMurat Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
lütfü 2014-03-06 10:55:41

murat abiye değirmen açılışları kaldı.akp ihanetini sandıkta çok feci ödeyecek.

Avatar
hüsnü ismailoğlu 2014-03-05 20:16:14

çamlı tepe değil kiraz köyü toprakları içerisindedir , isim karmaşasına mahal vermeyelim

banner90