banner102

Çanakkale Zaferi İman Gücüyle Kazanılmıştır

Saadet Partisi Of Belediye Başkanı İrfan Saral, Çanakkale Zaferinin 99. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Mart 2014 Çarşamba 11:36
Çanakkale Zaferi İman Gücüyle Kazanılmıştır
Mesajında, Çanakkale zaferinin iman gücü ile kazanıldığını ifade eden İrfan Saral, "Bundan 99 yıl önce dini, vatanı ve namusu için canlarını siper ederek düşmana karşı zafer kazanan şanlı Mehmetçiklerimizi yad ederken, kendilerinin bize emanet ettiği bu topraklarda düşmanlarımıza karşı aynı şuur ile dik durarak, kendi kardeşlerimizle barış içerisinde yaşamaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır." dedi.

Bütün vatandaşlarımızı huzursuz eden ve devletimize zarar veren bütün gündemlerden uzak durmamız gerektiğine de dikkat çeken Saral, "Ecdadımız Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Arap'ı ve diğer etnik kökenli vatandaşlarımız ile tek vücut olmuş ve dinimize, vatanımıza ve namusumuza dil uzatan düşmanlara karşı mücadele etmişlerdir. Fakat günümüzde tek vücut olduğumuz kardeşlerimiz ile çatışma içerisinde olmamız hem bizleri hemde bizlere bu vatanı emanet eden ecdadımızı üzmektedir. Bunun için Ecdadımızı andığımı şu günlerde her zamankinden daha fazla sükunete ihtiyacımız vardır." diyerek mesajını tamamladı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 19.03.2014 11:37
Anahtar Kelimeler:
İrfan Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90