banner102

Çanakkale Zaferinin 102. Yılı ve 18 Mart Şehitleri Anma Programı Şehit Ahmet Türkkan Lisesinde Yapıldı

Programa Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca, Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Daire Amirleri, öğretmenler, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Recep Arslan
Recep Arslan
22 Mart 2017 Çarşamba 15:02
Çanakkale Zaferinin 102. Yılı ve 18 Mart Şehitleri Anma Programı Şehit Ahmet Türkkan Lisesinde Yapıldı
 Çanakkale Zaferinin 102. Yılı ve 18 Mart Şehitleri anma programı Şehit Ahmet Türkkan Lisesi konferans salonunda yapıldı.
 
Programa Kaymakam  Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca, Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Daire Amirleri, öğretmenler, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.
 
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Çanakkale zaferi slayt gösterisinin ardından, İstiklal Mücadelesi ve kompozisyonlar okunmasıyla devam etti.
 
“Çanakkale’de Savaşan Fransız Generalin Anısı” nın okunması ve “Silahını Vermeyen Şehit” tiyatro gösterisini ardından Kaymakam Eyüp Fırat, kompozisyon yarışmasında Trabzon İl ikincisi olan öğrenciyi altın ile ödüllendirdi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 22.03.2017 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90