banner102

CANSUYU'NDAN KARDEŞ ELİ DERNEĞİNE BAŞARI PLAKETİ

Kardeş Eli Sosyal Yardımlaşma Derneği Kenya'da bulunan Somali kamplarına götürdüğü yardımlardan dolayı Cansuyu derneğinden plaket ödülü aldı.

29 Kasım 2013 Cuma 10:52
CANSUYU'NDAN KARDEŞ ELİ DERNEĞİNE BAŞARI PLAKETİ
2013 Kurban organizasyonunda Ofluların 395 Kurban hissesini Kardeş Eli Derneği Başkan Yardımcısı Hasan İnan ve dernek üyesi Süleyman Baş Uluslararası Yardımlaşma Derneği Cansuyu aracılığı ile Kenya'ya giderek Somali kamplarındaki Müslümanlara dağıttı.

Cansuyu Yardımlaşma Derneğinin Ankara'da düzenlediği İstişare ve Değerlendirme toplantısında, 2013 Kurban  Organizasyonunda gösterilen üstün çalışmalarından dolayı, Genel Başkanı Mustafa Köylü tarafından Kardeşeli Derneği adına Başkan Yardımcısı Hasan İnan ve dernek üyesi Süleyman Baş'a başarı plaketi takdim etti. Takdim sonrası kısa bir konuşma yapan Mustafa Köylü, yapılan bu yardımların onların ihtiyaçlarından çok kardeşlik duygularının gelişmesine vesile olduğunu dile getirerek, "Yaptığımız bu yarımlar vesilesi ile orada bulunan kardeşlerimiz,  gerektiğinde yardımlarına koşacak kardeşlerinin var olduğunun farkına vardılar." dedi.

Plaket takdiminden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Kardeş Eli Derneği Başkan Yardımcısı Hasan İnan, bu yardımların yılda bir kez değil süreklilik arz etmesi gerektiğini ifade etti.

Yardım dolayısıyla gittikleri Afrika'da gördükleri manzaranın içler acısı olduğunu ifade eden İnan, "Afrika'da gördüğümüz manzara, bugün yüzümüzü döndüğümüz vahşi batının gerçek kimliğini ortaya koymaktadır. Batı zihniyetinin hiçbir zaman güvenilir olmadığını, orada bulunan kardeşlerimizin durumuna düşmeden anlamak zorundayız." diyerek sözlerini tamamladı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 06.12.2013 18:40
Anahtar Kelimeler:
Hasan İnanSüleyman Baş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BEHRAM YILDIZ 2013-11-30 08:23:08

yisizlerle gurur duyuyoruz.. yaratan sizlerden razi olsun siyonizmin kotrolünde emperyalizmin bu kitaya ka n ve gözyaşindan başka bir şey göstermediği aç kurtlar gibi afrikayi talan ettiği bir ortamda islamin sicak merhametli yüzünü gösteriyorsunuz bu çok önemli misyonunuzdan dolayi sizleri-den allah razai olsun selam ve dualarimla

Avatar
murat küçükibrahimoğlu 2013-11-30 14:06:56

allah razı olsun..

banner90