banner102

Çaykara yolu üzerinde ilginç satış yöntemi!

Of lu Fındık üreticisinin yerli ve yabacı turistlere güveni sonsuz olunca ortaya ilginç satış yönetimi çıktı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Ağustos 2014 Perşembe 13:25
Çaykara yolu üzerinde ilginç satış yöntemi!
Trabzon’un Of İlçesi fındık üreticisi bahçesinden topladığı fındıklara poşetlere koyarak Of –Çaykara Kara yolu kenarında bir masanın üzerin bırakıp gidiyor. Fındıkları çeşitli ağırlıklarla hazırlayıp üzerinde fiyatlarını yazarak bahçesine dönen üretici, bir karton parçasına da "Parayı kutuya koyabilirsiniz” yazısı yazarak insanlara ne kadar güven duyduğunun kanıtını ortaya koyuyor.

Fındıkları sabah bırakıp akşam satılmayanları alan fındık üreticisi, hazırladığı fındık poşetlerinin satış sayısından memnun olsa gerek.

Fındıkların yanında duran araç sahipleri sahipsiz gördükleri fındık satış reyonundaki  "Parayı kutuya koyabilirsiniz” yazısını görünce almama düşüncesini değiştirip bu güvenin karşılığında en azından bir poşet fındık alayım diyorlar.

Bazı sürücüler de bu fındık üreticisini tanımak istediklerini belirterek yaptığı bu güzel güven örneği için kendilerine teşekkür etmek istediklerini söylediler. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 21.08.2014 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90