banner102

Çevreci projeye eğitimcilerden destek

Daha temiz çevre ve çevreye duyarlı toplum için Of Ziraat Odası Başkanlığı, Sinop Universities Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Tiflis Uluslararası Sosyal Araştırmalar ve Politik Araştırma Merkezi, Romanya ECOM adlı tarafların iştirakiyle “Karadeniz Havzası İçin Çevreci Ruhunuz Çevrimiçi Olsun” (Leave your Environmentalist Spirit Online for the Black Sea Basin) adı ile Avrupa Birliği destekli olarak bir proje başlatılmıştı. Çevre hassasiyetini önceleyen projenin Of ayağını yürüten Of Ziraat Odası Başkanlığı Of genelinde bulunan okullara ziyaretler gerçekleştirerek projeyi tanıtarak çevreci bilinç oluşturmaya çalışıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Mart 2021 Çarşamba 15:09
Çevreci projeye eğitimcilerden destek

Tanıtım aşamasındaki  proje için yapılan faaliyetlerde;  çevrenin önemi  ve çevre  kirliliğinin gelecek nesilleri olumsuz etkileri konusunda  duyarlılık oluşturma adına  okullarda eğitim faaliyetleri yapılıyor. Projenin amacına uygun olarak Of Ziraat Odasından Proje Halkla İlişkiler Uzmanı Merve Akyüz ve Kontrol Asistanı Yakup Bulut bu amaçla Şehit Ahmet Türkkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü  Teme Rıza Kofoğlu,  Hacı Mehmet Bahattin  Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Saka’yı ziyaret   ederek proje hakkında  bilgiler verip projenin  tanıtımıyla ilgili olarak hazırlanan  broşürleri okul müdürlerine  takdim ettiler.

Saka Şehit Ahmet Türkkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü  Teme Rıza Kofoğlu ziyarette proje ile ilgili olarak; “Öncelikli olarak böyle güzel ve anlamlı bir proje hazırladığınız için sizleri tebrik ediyorum. Ziyaretiniz için de teşşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Projede olduğu gibi bizler de çevre konusunda hassas insanlarız. Hem  Karadeniz’in hem de  tüm çevrenin temiz olması bizler için çok önemlidir.  İnşallah bu önemli projeyi öğrencilerimizle paylaşıp projede  öğrencilerimizin gönüllü  olmasına çalışacağız. Çünkü onlar ülkemizin geleceği bu bayrağı onlar taşımalıdır. Bugün insanlığın karşı karşıya kaldığı  çevre felaketlerinin büyük bir kısmı çevre kirliliğinden meydana geliyor. Şayet  bu bilinci şimdiden verebilirsek yarınlara daha umutlu bakabiliriz. Çevre konusunda hassas bir kişi olarak gerek şahsım gerekse  okulum adına  sizlere tekrar  teşekkür ediyor , bu hayırlı çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum.” diyerek duygularını belirtti.

Hacı Mehmet Bahattin  Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Saka da ziyarete teşekkür ederek bu anlamlı ve çevreci projeye ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.


Son Güncelleme: 10.03.2021 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90