banner102

Çiçek’ten Mahalle okullarına ziyaret

12 Ekim itibariyle tüm Türkiye’deki okullarda haftada iki gün yüz yüze seyreltilmiş olarak başlayan eğitim öğretim başladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Ekim 2020 Çarşamba 16:32
Çiçek’ten Mahalle okullarına ziyaret

Bunun yanında seyrek öğrenciye sahip köy ve mahalle okullarında hıfzıssıhha kurul kararlarıyla her gün eğitime karar verilen yerlerde eğitim öğretim haftanın 5 günü devam ediyor. Of ilçesinde de  mahallelerdeki okullar 12 Ekim Pazartesi gününden itibaren eğitim öğretime başladı. Eğitimlerine devam eden mahalle okulları Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek tarafından ziyaret edildi. Bu kapsamda  İhsan Karadeniz ilk/Ortaokulu, Bölümlü Şehit İhsan Yıldız Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Cumapazarı İlk/Ortaokulu’nu ziyaret eden KaymakamHayrettin Çiçek okul idaresinden okul hakkında bilgi alarak öğrencilerle sohbet etti.

Kaymakam Hayrettin Çiçek ziyaretlerde, “ Okullarımızı gerçekten çok temiz ve hijyene uygun bir durumda gördük. Bu ortamınoluşmasında başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü ve emeği geçen herkesi  tebrik ediyorum. Gördüğümüz kadarıyla mahallelerimizdeki okullarda da Kovid 19 virüsü ile ilgili idareci ve öğretmenler tarafından gerekli önlemler alınmış. Öğrencilerimiz maske konusunda belli bir bilinç kazandırılmış. Mesafe noktasında da oturma düzenlerinde de ikaz ve uyarı işaretleri yerli yerinde bulunması virüsle mücadelede okullarımızın durumunu göstermesi açısından önemli  bir durumdur.Edindiğimiz izlenimuzun süre okullarında uzak kalan öğrencilerimizin derslere karşı ilgi ve alakası da son derece olumludur. Şimdilik azami derecede maske, mesafe ve temizliğe dikkat edersek inşallah virüs tehlikesinden kendimizi ve çevremizi korumuş oluruz. Temennimiz bu sıkıntılı günlerin geçip tekrar eski günlerdeki gibi eğitim alacağımız günlerin gelmesidir. İdareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize yeni eğitim, öğretim yılında başarılar diliyorum.” sözleriyle mahalle okullarındaki ziyaretleri hakkındaki düşüncelerini ifade etti.

Ziyaretlerde kaymakam hayrettin Çiçek’e eşlik eden  İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu okul ve kurumları adına Kaymakam Çiçek’e teşekkür ederek süreci hep birlikte el ele vererek atlatacaklarına inandığını belirtti.

Son Güncelleme: 14.10.2020 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90