banner102

Çiçek’ten Müdür Kabahasanoğlu’na iadei ziyaret

İçişleri Bakanlığı tarafından Of Kaymakamlığına görevlendirilen Kaymakam Hayrettin Çiçek ilçeye gelmesiyle kendine yapılan hayırlı olsun ziyaretlerinin akabinde iade ziyarette bulunuyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Eylül 2020 Çarşamba 12:09
Çiçek’ten Müdür Kabahasanoğlu’na iadei ziyaret
Bu kapsamda Kaymakam Hayrettin Çiçek Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na iade ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Hayrettin Çiçek ziyarette, “ Yoğun işlerimiz arasında iade ziyaretlerde bulunmaya çalışıyoruz. O nedenle bugün İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü ziyaret ettik. Hem kurum hakkında hem de Of’un eğitimi hakkında geniş malumat edindik. İnşallah Of’un eğitim bayrağını hep birlikte daha yukarılara taşıyacağız. Yeni eğitim öğretim yılınızın tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını ve başarılı geçmesini diliyorum.” diyerek düşüncelerini belirtti.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da ziyaretle ilgili olarak, “ Sayın Kaymakamımıza nazik ziyaretleri için şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Ülke olarak geçirdiğimiz bu zor günlerde ziyaretleri eğitim camiamıza moral olmuştur. İnşallah kendilerinin önderliğinde daha çok çalışarak eğitimde marka şehir olan Of’umuzu daha ilerilere taşıyacağız. Kendisine de ilçemizdeki görevlerinde üstün başarılar temenni ediyorum.” sözleriyle duygularını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu içilen kahvenin ve sohbetin ardından Kaymakam Hayrettin Çiçek’e Kurumu gezdirerek kurum çalışanlarını tanıttı.

Son Güncelleme: 30.09.2020 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90