banner102

Çıtır Burger Yeni Şubesiyle Hizmette

Hızlı yemek sektöründe Of'un en önde gelen kuruluşlarından bir tanesi olan Çıtır Burger barabaros caddesi üzerindeki yeni şubesiyle Of halkına hizmet vermeye devam edecek.

21 Ağustos 2013 Çarşamba 15:55
Çıtır Burger Yeni Şubesiyle Hizmette

 Ürün çeşitliliği ve kalitesiyle kısa zamanda Of'ta tanınan ve her kesimden insanların beğenisini kazanan Çıtır Burger oluşan talebi karşılamak amacıyla barbaraos caddesi üzerinde  2.şubesini açarak büyümeye devam ediyor.

Ekrem hacıahmetoğlu, Abdullah Keleş ve Zeki Eral ortaklığında faaliyetlerini sürdüren Çıtır burger Ersen Aydın'ı yeni ortakları olarak içlerine katmış oldular.
ÇItır Burgerin kurucusu olan Ekrem Hacıahmetoğlu yaptığı açıklamada '' Bu işe ilk başladığımızda bu sektördeki diğer firmalar gibi ömrümüzün kısa olacağını söylediler. Fakat biz bildiğimiz doğrulardan şaşmadan kalitemizden ödün vermeden sürekli büyüyerek faaliyetlerimize devam ediyoruz. Daha önce Of'ta hiç denenmemiş bir çok lezzeti insanların hizmetine sunduk ve çok müspet tepkiler aldık. Müşterilerimizin siparişlerini bir an önce karşılamak için canla başla çalışıyoruz. Biliyoruz ki müşteri kazanmak zor kaybetmek kolaydır. Şuan da Of'un en işlek caddelerinin birinde yeni yerimizle hizmete girdik bundan sonraki hedefimiz hep daha kalitelisini daha iyisini müşterilerimizle buluşturmaktır.'' dedi.
Çıtır burgerin yeni hizmet yerine 7716068 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 21.08.2013 19:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emine kurtoglu 2014-10-28 18:08:24

Cok guze burgeleri

banner90