banner102

Çocuklara Yüzme Eğitimi

Of Kaymakamlığı tarafından başlatılan proje kapsamında 7-12 yaş arası çocuklar profesyonel yüzme hocaları eşliğinde yüzme eğitimi alıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Temmuz 2015 Cuma 19:57
Çocuklara Yüzme Eğitimi
Çocuklarımızın yaz tatillerini değerlendirmeleri noktasında Yüzme Kursu Projesini hayata geçirdiklerini belirten Of Kaymakamı Eren Arslan, "Her gün iki seans halinde alanlarında uzman hocalarımız tarafından çocuklarımıza yüzme eğitimi veriliyor. Bugün yaşanan boğulma olaylarının bir çoğu yüzme bilmemekten kaynaklanmaktadır. Bu manada çocuklarımızın küçük yaşta yüzmeyi öğrenmeleri büyük önem arz etmektedir. Ailelerimizin bu projeye gösterdikleri ilgiden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diye ifade etti..

İlçemizde yapımına başlanılan yüzme havuzumuzun seneye hizmete girecek olması ile birlikte öğrenci sayısında ciddi oranda artış olacağını dile getiren Kaymakam Arslan, "Her alanda kalkınma hamlesi içerisinde bulunan bölgemizin insanı, her şeyin en iyisini hak etmektedir. Bu anlamda  yaptığımız bir çok sosyal sorumluluk projesi kapsamında bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm Oflu hayırsever vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum."dedi.






Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 24.07.2015 20:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90