banner102

CUMHURİYETİN 91. YIL DÖNÜMÜ OF’TA KUTLANDI

Cumhuriyetin 91. Yıl dönümü Türkiye Genelinde oldüğu gibi Of İlçesinde de kutlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Ekim 2014 Perşembe 21:42
CUMHURİYETİN 91. YIL DÖNÜMÜ OF’TA KUTLANDI

Of ilçesinde Cumhuriyetin 91. yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri sabah saat 09.00 da Kaymakam Eren Arslan’ın makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Kaymakamlık binasında tebriklerin kabulünün ardından ilçe stadyumunda düzenlenen törende İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kaymakam Eren Arslan, Garnizon Komutanı Vekili Mustafa Tosçal ve Belediye Salim Salih Sarıalioğlu halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı. Törende konuşan Kaymakam Arslan, “Gazi Mustafa Atatürk’ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetin ilanının 91. yıl dönümünü ilk günkü gibi büyük bir coşkuyla kutluyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu ve Cumhuriyet konulu konuşmalar yapıldı. Şiirlerin okunmasının ardından folklor gösterisi bu yıl karamanda yaşanan göçük olayı nedeni ile düzenlenmedi.

Öğrencilerin Cumhuriyet Bayramına vurgu yapan şiirler okumasının ardından Of’ta eğitim veren ilk ve orta dereceli okul öğrencileri arasında koşu yarışmaları yapıldı.

Tören; Okullarda düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmaları ve koşu yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

Tören resmi geçitle son buldu

Son Güncelleme: 30.10.2014 21:54
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90