banner102

Çürüyen Elektrik Direği Tehlike Saçıyor!

Of Solaklı Mahallesinde evinin önündeki direğin çürüdüğünü ve her an yıkılabileceğini söyleyen Hasan Saral, yetkilileri uyararak bir an önce direğin değiştirilmesini istedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Mayıs 2016 Salı 01:18
Çürüyen Elektrik Direği Tehlike Saçıyor!
Solaklı Mahallesi sakinlerinden Merhum Yakup Hilmi Saral'ın ölmeden önce 4 yıl boyunca direğin değiştirilmesi için yetkili mercilere bilgi verdiğini söyleyen oğul Hasan Saral, "Babam ölmeden önce yıllarca direğin değişmesi için elektrik kurumu yetkililerini uyardı. Fakat bugüne kadar hiçbir sonuç alamadık. " dedi.


Çürüyen elektrik direğinin yıkılmaması için telle fındık ocağına bağlandığını söyleyen  Hasan Saral, "Bu kadar vurdumduymazlık olmaz. Yıllarca uyarmamıza rağmen bu tehlikeyi önlemeyenler resmen hayatımızla oyun oynuyor. Elektrik kurumu bu kadar aciz mi kaldı ki yıllardır bu sorunu çözmüyor?" diyerek bu direğin yıkılması ile oluşacak sorunun sorumlularının bu sorumluluktan kurtulamayacağını söyledi. 

Şemsettin Öztürk

Son Güncelleme: 24.05.2016 15:25
Anahtar Kelimeler:
Hasan Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90