banner102

Daha kaç kişi ölmesi lazım?

Onlarca kişinin ezildiği ve birçok kişinin yaşamını yitirdiği yer olan Of’un İrfanlı Mahallesi (Kalyon Mevkii) Of-Çaykara Karayolu yaya geçidinde yine ölümle sonuçlanan kaza meydana geldi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Ocak 2023 Pazartesi 21:37
Daha kaç kişi ölmesi lazım?

Bugün öğle saatlerinde İrfanlı Mahallesi Yaya geçidinde meydana gelen kazada Çaykara İstikametinden Of İstikametine gitmekte olan bir kamyonun çarpması sonucu Hayrat Yeniköy nüfusuna kayıtlı Musa Demirci hayatını kaybetti.

Yaya ılıklarından kırmızı ışığın yanmasıyla duran kamyon, yeşil ışığın yanmasıyla hareket ettiği sırada karşıya geçmekte olan Musa Demirci bir anlık dalgınlığı ile kamyonun orta kısmından altına girere ezildi. Olay yerinde hayatını kaybeden Demirci, ambulans ile Of Devlet Hastanesi götürüldü.

Sebepleri ne olursa olsun yayalar için büyük tehlike arz eden Kalyon Mevkii yaya geçidi birçok kişinin ezilerek sakatlanmasına, birçok kişinin de ölmesine sebep olurken yetkililerin bu tehlikeye gerekli şekilde kulak asmaması vatandaşların tepkisini çekiyor.

Defalarca haber yaptık ve yetkilileri uyardık.  Üst geçidin asansörlü ve merdivensiz çıkışlı yapılmasını önerdik. Birçok ilçede örneklerinin olduğunu söyledik ama yıllardır bir adım atılmadı. Karayolları ve maddi imkanlar bahane gösterilse de bu sorunun istenildiğinde çözülebileceğini herkes biliyor.

Koskocaman caddeler yıkılıp yeniden dizayn edilebiliyor da, yayalar için büyük tehlike arz eden geçit düzeltilemiyor mu?

Of’un Nabzı olarak yetkililere seslenerek bu sorunun, bir daha kaza yaşanmadan çözülmesini vatandaşlar adına talep ediyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90