banner102

Defalarca şikayet edilmişti!

Of'un Solaklı Mahallesi Sanayi caddesi üzerinde bina önlerinde yer alan elektrik direkleri defalarca bina sakinleri tarafından kaldırılsın diye şikayet edilmişti..

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Ekim 2016 Perşembe 00:04
Defalarca şikayet edilmişti!
Elektrik direklerinin binalara çok yakın olmasından şikayetçi olan bina sakinleri defalarca şikayetçi olmuş ve birkaç defa da imza toplayarak yetkililere vermişlerdi..

SONUNDA BEKLENEN OLDU!

Aksa Elektrik Kurumu tarafından Sanayi caddesindeki elektrik hattı çok yakında yer altına alınacak ve halkın şikayetçi olduğu binaya çok yakın elektrik direkleri kaldırılacak.

Elektrik hatlarının yer altına döşenmesi hızlı bir şekilde devam ederken yakın bir zamanda direklerdeki elektrik hatları yer altına verilerek binaya çok yakın olan elektrik direklerindeki tehlike ortadan kalkacak.

Sadece elektrik tehlikesinin değil, aynı zamanda binaların birinci katlarının hırsızlık tehlikesi ile karşı karşıya kaldığını söyleyen daire sahipleri, binaya bir adımlık mesafede olan elektrik direklerinin hırsızlar için merdiven vazifesini görebileceğini söyledi.   

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 27.10.2016 00:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90