banner102

DEĞERLİ GENÇ KARDEŞİM!

Saadet Partisi Of Gençlik Kollarından tüm dünyadaki genlere önemli çağrı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Haziran 2015 Cumartesi 16:11
DEĞERLİ GENÇ KARDEŞİM!
 Of Gençlik Kolları olarak yapılan yazılı açıklamadan şu sözler yer alıyor:

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları olarak sizi ve ailenizi saygı ve muhabbetle selamlıyoruz.

Esselamu Aleyküm

Bizler aynı coğrafyanın, aynı tarihin ve aynı medeniyetin insanlarıyız. Bizler Hakkari'nin, İzmir'in, Maraş'ın,Rize'nin, Antalya'nın, Tekirdağ'ın, İstanbul'un, Trabzon'un çocuklarıyız. Bizler kardeşiz.

Genç kardeşim, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler, ülkemiz ve insanlık için büyük bir önem taşıyor ve bu seçimlerde 18-30 yaş arası yaklaşık 20 milyon genç seçmen oy kullanacak. 52 milyon seçmenin 4 milyonu ise, henüz ilk defa oy kullanacak olan gençler oluşturuyor.

Bir anlamda ülkemizin geleceği adına bu önemli kararı gençler verecek.
Tarih boyunca nice hükümdar, kumandan ve fikir adamının bir gençlik tasavvuru oldu. Her biri dünyayı değiştirecek ideal gençlik çizdiler.

Bugün Birleşmiş Milletler, gencin tanımını 15-25 yaş arasında öğrenim gören, geçinmek için çalışmayan ve ayrı konutu bulunmayan kişi olarak tanımlıyor. Oysa biz genci inançları uğruna fedakarlık yapabilecek ve insanlığın saadeti için çalışacak kişi olarak görüyoruz.

Bir yandan genci, yaş aralığı iş ve konut üzerinden sadece maddi olarak tanımlayan bir zihniyet, diğer yanda ise genci, bugün ki zülüm dünyasını değiştirecek bir inanç, aşk ve heyecan olarak gören bir zihniyet.

GENÇ ARKADAŞ..

İşsiz de olabilirsin, işinde gücünde de olabilirsin. Okuyor da olabilirsin, çıraklık yapıyor da olabilirsin, mutlu ve huzurlu da olabilirsin, hayattan bıkmış usanmış da olabilirsin. Belki bu dünyada olan biten hiç bi şey umurunda değil, belki de bir çıkış yolu arıyorsun. Sağcı yada solcu, laik yada dindar, milliyetçi yada liberal de olabilirsin.

Biz senin aklına, kalbine ve düşüncelerine değer veriyor ve dünya görüşün, oy verdiğin parti, ideolejin ne olursa olsun seni dinlemek, seninde bizi dinlemeni istiyoruz. Çünkü biz senin azminin dünyayı değiştireceğine inanıyoruz.

Biz seninle birlikte yeni bir dünyayı inşa edeceğimize inanıyoruz. Bu vesile ile sizi; Yaşanabilir bir ülke, Yaşanabilir bir dünya ve Yaşanabilir yeni bir dünya düzeni kurmak, İslam birliğinin tesisi için SAADET PARTİMİZE oy vermeye, bize güç ve destek olmaya davet ediyoruz

Saygı ve muhabbetlerimizle

Saadet Partisi OF ilçe Gençlik Kolları Başkanlığı

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 06.06.2015 21:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAYA 2015-06-07 11:00:28

SAADET PARAELELCILERLE KOLKOLA GIRMIS ASLINI UNUTMUŞ OY YOK ARKADASLAR

Avatar
emre 2015-06-08 12:09:10

çalışın çalışın. milli ittifakınız bile % 2 oy alamamış hala konuşuyorsunuz. gidin işinize gücünüze. sizin iktidar olabilmeniz için bizim yöneticiliğimize ihtiyacınız var. ne zaman ak parti sapıtır o zaman gelir sizin partiyi bizim şartlarımızla iktidar yaparız. o gün gelene kadar partinin kapılarını açık tutmaya gayret edin. o gün elbette gelecektir. ama daha zamanı var. haydi şimdi gidin astığınız bayrakları toplayın bakalım.

Avatar
of k.k.o. 2015-06-09 00:13:45

Gençler dükkanlara bıraktığınız o güzel mektublariniz maalesef hic işe yaramadı boşuna yere MAŞRAF ve İSRAF ettiniz zahmet etmeyin.

banner90