banner102

Demirel Of Gençlik ve İlçe Spor Müdürlüğü'ne atandı

Oktay Abdikoğlu'nun vekaleten yürüttüğü Of Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine Ulusoy Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Özcan Demirel atandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Kasım 2016 Çarşamba 00:09
Demirel Of Gençlik ve İlçe Spor Müdürlüğü'ne atandı

Gençlik ve Spor Bakanlığının 19.10.2016 tarih ve 4349 sayılı oluru ile Of Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü görevine atanan Özcan Demirel’ e görevini, Of Kaymakamı Eren Arslan, Kaymakamlık Makamında tevdi etti.

Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğüne atanan Özcan Demirel’e yeni görevinde başarılar diledi.

Trabzon Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürü Birdal Öztürk ve Trabzon İl Tesisler Müdürü Arif Çakıroğlu, Özcan Demirel’e eşlik etti.

Of'un Nabzı Medya ailesi olarak yeni görevine başlayan Özcan Demirel'e yapacağı bütün hayırlı işlerinde başarılar diliyoruz.  

Son Güncelleme: 23.11.2016 00:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90