banner102

Derece Yapan Öğrencilere Ödülleri Törenle Verildi

Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi öncülüğünde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 3. Geleneksel Okul Sporlarının 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı birinci dönem ödül töreni HMB Ulusoy ATL Spor Salonunda yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Ocak 2017 Salı 01:13
Derece Yapan Öğrencilere Ödülleri Törenle Verildi

Ödül Töreni, Kaymakam Fırat ve Belediye Başkanı Sarıalioğlu’nun yaptığı masa tenisi maçının ardından başladı.

Törende konuşan Of Kaymakamı Eyüp Fırat; “Sadece kendi ülkemizde değil, dünyada da Milli eğitim ve sporu birlikte düşüneceğiz. Trabzon gibi spor şehrinde yaşıyoruz. Birçok ilin futbol takımının bulunmadığı ikinci ligde Ofsporumuz var, futbol kulübümüz var. Of gibi sporu seven şehirde zaten başkası düşünülemez. İlçemizdeki fiziki şartlar oldukça iyi. İnşallah daha da iyi olacak. Bizlere düşen görev bu spor şehrinde genç kardeşlerimizin spora olan ilgisini çeşitli alanlara yayarak en üst düzey başarılara imza atmalarını sağlamak olacaktır. Burada derece yapan tüm öğrencilerimizi kutluyorum” ifadelerini kullandı.  

Dereceye giren öğrencilere Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Özcan Demirel, Of Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İrfan Acar, Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, Askerlik Şubesi Başkanı Mustafa Özberk ve Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bedir tarafından madalya ve ödülleri verildi.

İMAM HATİP LİSESİ MASA TENİSİNDE İLÇE BİRİNCİSİ OLDU

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi, Liselerarası Masa Tenisi Turnuvasında ilçe birincilik ödülünü Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ın elinden aldı.





Son Güncelleme: 17.01.2017 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90