banner102

Dernekler Federasyonu'ndan Of'un Nabzı'na Ziyaret

Trabzon Dernekler Federasyonu Başkan vekili Hüseyin Ayaz ve beraberindeki heyet Of'ta gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Of'un Nabzı'nı da ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Mart 2017 Salı 01:56
Dernekler Federasyonu'ndan Of'un Nabzı'na Ziyaret

Of Aşağıkışlacık Köyü Derneği Onursal Başkanı Hüseyin Ayaz Trabzon ziyaretleri kapsamında Of'un Nabzı Gazetesini köyünün insanlarından oluşan bir heyetle ziyaret etti.

Of'un Nabzı Haberi Müdürü Fahri Hacıcaferoğlu ve Reklam Müdürü Murat Gözütok'un hazır bulunduğu ziyarete, Of Aşağı Kışlacık Mahalle Muhtarı Salih Ayaz, Merkez Eczane Sahibi Süleyman Sırrı Ayazoğlu, İş adamı Yakup Ayaz Osman Ayaz katıldı.

Ziyarette geçte olsa bir eksiğini yerine getirmiş olduğunu belirten Ayaz, bir süre sohbet edip Of'un Nabzı Gazetesi çalışmaları hakkında da haber müdüründen bilgi aldı ve devamında kendi çalışmaları halkında da bilgilendirme yaptı.

OF AKUT DERNEĞİ KURULUŞU;

Ayaz, STK'larda kardeşinin yakalanmış olduğu amansız hastalıktan ve neticesinde kısa bir tarih önce vefatından dolayı yaklaştık bir yıldır ara verdiğini şimdi ise çalışmalara yenide köyüm ve ilçemde yeniden başladığını belirterek yaptıkları çalışmaları hakkında şu açıklamaları yaptı:

Yaptığım girişim ve hazırlık çalışmaları sonucunda; Heyelanı çok, deniz ve dere ile iç içe olan ilçemize denizden, karadan olası bir afet durumunda ihtiyaç gördüğüm Of AKUT Derneğini kurma aşamasına geldik.

OFLU HOCALAR BELGESELİ;

Yıllarıdır üzerine bir proje olarak çalıştığım, değişik bir çok bölümden oluşacak,  sadece Ofluların değil tüm Müslümanların çok büyük manevi haz alabileceğini düşündüğüm,  Oflu hocalar Belgeseli  bir yıl önce Of Bölgesinde başlattığım çekimlere devam ediyoruz. Çekimlere Kahramanmaraş, İstanbul ve diğer bazı illerde devam ederek 2017 kış döneminde  inşAllah gösterime sunacağız.

OF RUS SAVAŞLARI BELGESELİ;

Birlikte yürüttüğüm diğer bir çalışmam da 'Of Rus Savaşları Belgeseli' oldu. Her iki projenin de gelecek kuşaklara, geçmişimizle ilgili çok daha doğru bilgi ve belge akimini sağlayacağız. Konuların yaşandığı yerleri bizatihi ziyaret ederek, tarihi bizatihi yaşamış ve delilli bilgiler sunan büyüklerimizden dinleyerek çekimler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz.

26 yıl önce, Of Aşağıkışlacık köyü derneğimizde, 11 yıl Dernek başkanlığım döneminde, Of, Trabzon, Karadeniz ve Türkiye genelindeki  STK'larda, hemşerilerimle birlikte omuz omuza vererek mücadelemize devam ediyoruz. Bu anlamda bizlerin yetiştiği köyümüze ve Of ilçeme destek olmak benim için çok büyük şereftir. Bu anlamda kanaat önderlerimizin ihtiyaç duydukları projelerde verilecek görevleri yerine getirmeye, önemli vazifeler almaya her daim hazır olduğumu da belirtmek isterim.

Ayaz konuşmasının sonunda Of'un Nabzı gazetesine yayın hayatında başarılar diledi.




Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 10.03.2017 01:12
Anahtar Kelimeler:
Hüseyin Ayaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90