banner102

Dernekpazarlılardan kaymakam Canpolat'a teşekkür

Trabzon'un Dernekpazarı İlçesi Çalışanlar Köyünün çalışkan muhtarı Namık Kemal Dizdar köyünün tüm sorunlarını çözmeye kararlı.

03 Mayıs 2011 Salı 11:21
Dernekpazarlılardan kaymakam Canpolat'a teşekkür
İlçede birçok  alanda  köyüne  yaptığŸı  hizmetlerle  heran  gündemde yerini  korumaktadır.  GeçmişŸte  iki  aygibi  kısa bir  zamanda bir  köprüyü  tamamlayıp  hizmete  sunması, ilk  asfaltı  alan köy  olması  gibi başŸarılarına  yenileri  eklemeye  devam  etmektedir.

İlçemiz  kaymakamı Abdurrezzak  Canpolat ı n köyünü  ziyaretinde de  köy  sorunlarını  dile  getirip  destek  istemişŸtir. Köyün  en  önemli sorunlarından  olan  su  ve   alt  yol betonlaması  için gerekli  desteğŸi  sağŸladı.

Kaymakam beyin sorunlarına sıcak bakıp destek olmasından büyük mutluluk duyduğŸunu ve köyü adına Kaymakam Abdurrezzak Canpolat'a teşŸekkür etti.   
Muhtarın bitmeyen enerjisinin ܇alışŸanlar Köyüne daha çok hizmetler kazandıracağŸına inanıyor, başŸarılarının devamını diliyoruz.
 
 
2.jpg
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90