banner102

Diriliş Başkanları Derneği Of Şubesi Açıldı

Diriliş Başkanları Derneği Genel Başkanı Hasan Türksel’in katıldığı Of Şubesi açılışına Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aliresioğlu, Diriliş Başkanları Trabzon İl Başkanı Murat Altınkaya, Of İlçe Başkanı Muammer Fazlıoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Mayıs 2016 Pazar 19:41
Diriliş  Başkanları Derneği Of Şubesi Açıldı

Genel Başkanlığını, 2014 Yılı Genel Seçimlerinde Ak Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Aday Adayı olan ancak parti tarafından aday gösterilmeyen Hasan Türksel yaptığı Diriliş Başkanları Derneği Of Şubesi, Muammer Fazlıoğlu başkanlığında kuruldu.

Of İlçe Teşkilatının açılışında konuşma yapan Genel Başkan Hasan Türksel, hiçbir siyasi partiye bağlı olmadıklarını, ancak gönüllerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yana olduğunu söyledi. Kendilerini muhafazakarlar olarak nitelendiren Başkan Hasan Türksel, kurdukları derneklerinin bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ve 80 tene bürokrat, işadamı ve düşünen kardeşler ile bu yola çıktıklarını söyledi.

Her şeyi siyasi partilere bırakmanın bir anlamı olmadığını dile getiren Türksel, "Sosyal demokratlar nasıl sokağa çıkıp devleti, başkanını istifaya zorluyorlarsa, bizde vatanını sevenler olarak onların karşısına çıkalım dedik. Onların radikalini saysanız 1 milyondur, biz ise 70 milyonuz. " dedi.

Türksel, "Niyetimiz İstanbul'du, oldu Türkiye, niyetimiz Türkiye idi, oldu 20 ülke, niyetimiz 50 bin üye idi, oldu 1,5 milyon üye." diyerek büyüyerek gittiklerini ifade etti.

'Benim Anayasam' adı altında reise sahip çıkmak için 50 bin kitapçık bastıklarını ve tüm Türkiye'de dağıttıklarını söyleyen Türksel, dünyada ilk defa bir derneğin kendi anayasasına sahip çıktığını söyleyerek konuşmasına şu şekilde devam etti:

SOKAKLARA ÇAĞIRAN İNSANLAR DEĞİLİZ

"Biz sivil toplum kuruluşu olarak  sokak hareketi değiliz. Sokaklara çağıran insanlar da değiliz. Üyelerimizin yüzde 90'ı esnaf, akademisyen, öğretmen ve ev hanımı. Bizler halkın ta kendisiyiz. Bizim sokak hareketi ile alakamız yok. Biz, nitelikli insanların toplandığı bir fikir kulübüyüz . Aynı zamanda inanılmaz projelere el atan sivil toplum kuruluşuyuz.

DEVLETİNİ VE REİSİ SEVEN CHP'LİLERE DE KAPIMIZ AÇIK!

Hiçbir siyasi partiyle ilişkimiz yok. Fakat gönlümüz belli, davamız belli, resimiz belli. Devlet başkanını sevmek illa bir siyasi partiye mensup olmak değildir. Bizim kapımız MHP'lilere de, BBP'lilere de, Saadet'lilere de, hatta devletini ve reisi seven CHP'lilere de kapımız açık. Bize gönül verenler, devlet başkanına sahip çıkacak, paralele karşı savaşacak.

ESAD'I YARGILAMAK İÇİN ULUSLARARASI CEZA MAHKEMESİ'NE BAŞVURACAĞIZ!

Dünyada ilk kez bir sivil toplum kuruluşu olarak Esad'ı yargılamak için, Hollanda'nın Lahey kentinde bulunan Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne 15 gün sonra biz başvuruda bulunacağız. Bu konuda hazırladığımız 571 dosyanın içinde inanılmaz belge ve bilgiler var. Esad'ın katliamını ortaya çıkaracak tüm belge ve bilgiler ile dilekçemizi Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne teslim edeceğiz.

2023 TEN SONRA ÇOK RAHAT ÖLEBİLİRSİNİZ!

Hiçbir siyasi parti ile işimiz olmayan, ama devletin yanında olan devlet eksenli bir derneğiz.  Allah kaza bela vermezse bu hükümetin 2019 de kazanmama şansı yok. 2019'u kazanırsa 2023 hedefine ulaşacak. Solun korkusu da budur zaten. Bizler 2023'ü bu hükümete gösterirsek, bu yıldan sonra Allah gecinden versin ama çok rahat ölebilirsiniz.

Başkan Türksel'in konuşmasından sonra açılış kurdelesi kesilerek dernek bürosuna geçildi. Burada kısa süreli sohbet edildikten açılış programı sona erdi. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 15.05.2016 19:45
Anahtar Kelimeler:
Hasan Türsel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90