banner102

Diyanet Vakfı Of Şubesi Toplantısı

Of İlçesine atanan İlçe Müftüsü Hüseyin İspiroğlu Başkanlığında Türkiye Diyanet Vakfı Of Şube Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Aralık 2018 Çarşamba 15:41
Diyanet Vakfı Of Şubesi Toplantısı

Toplantıya Yönetim Kurulu üyesi Şb.Sekreteri Ömer Faruk Çakır, Emekli İ.Hatip Mehmet Yıldız,-Hatip Necmettin Çakmak, esnaf Mevlüt Okumuş ve Hüseyin Saral katıldı.

Toplantı tanışma ve önümüzdeki günlerde neler yapılabileceği konuşuldu. Genel Merkez tarafından taltif edilen üyelere plaketleri takdim edildi.

Müftü İspiroğlu şubenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.”Türkiye Diyanet Vakfı,Yeryüzünde iyiliğin egemen olması için Vakfımız Kuruluş amacının bir gereği olarak Yurt içinde ve Yurt dışında mazlumun yanında olmuş  dini sosyal,kültürel ve eğitim alanında ciddi hizmetlere imza atmıştır. TDV Of Şubesi olarak İlçemizi de bu anlamda iyi temsil ettiğimizi düşünmekteyiz.Yurtdışında yaşayan ve sıkıntı çeken gerek Gönül Coğrafyamızdaki soydaş ve gerekse Müslüman kardeşlerimiz Bosna Hersek,Filistin,Arakan,Arnavutluk,Yemen,Suriye Azez bölgesi ve Türkmen Kardeşlerimize gerek ayni gerekse nakdi yardımlar yapılmıştır ve yapılmaya devam edilecektir." diyerek 'Sosyal ve Kültürel anlamda da kimsesiz, yetim öksüz ve ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında ve yardımcısı olacaktır.' diyerek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 05.12.2018 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90