banner102

Diyarbakır’da başlayan dostluk Of’ta devam etti

Pazarspor maçından dönerken Of’ta mola veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kafilesini ağırlayan Of Belediye Başkanı Murat Saral, Diyarbakırlı yöneticilere çay ikram etti.

19 Kasım 2013 Salı 18:52
Diyarbakır’da başlayan dostluk Of’ta devam etti

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ve Diyarbakır’da büyük şölene dönüşen dostluğa bir katkı da Of Belediye Başkanı Murat Saral’dan geldi.

 
TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Rize’de oynanan Pazarspor karşılaşmasının ardından dönüş yolculuğunda Of’ta mola verdi. 
 
Of Belediyesi Sahil Tesislerindeki bir restoranda yemek yiyen kafileye misafirleriyle aynı tesiste bulunan Başkan Saral, çay ikramında bulundu. Kulüp As Başkanı İhsan Uğur da Başkan Saral’a Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor takımının formasını hediye etti.
 
 
Of’un 2.ligdeki temsilcisi Ofspor ile aynı grupta bulunduklarını belirten As Başkan Uğur, 8 Aralık’ta Diyarbakır’da oynanacak lig maçı için Başkan Saral’ı Diyarbakır’a davet etti. 
 
Kulüp yöneticileri ve futbolcularla bir süre sohbet eden Başkan Saral; “Nazik davetiniz için çok teşekkür ediyorum. Programımız uygun olursa inşallah davetinize icabet ederiz. Ligin 2.yarısında oynanacak olan Ofspor maçı için Of’a geldiğinizde de sizleri misafir etmek isteriz” diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 22.11.2013 19:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ömer faruk sayın 2013-11-20 10:55:17

sayın başkanım sana başarılar dilerim.rabbim yar ve yardimcin olsun.bir oflu olarak seninle gurur duyuyorum.

Avatar
AHMET KAYA 2013-11-20 13:01:50

sevgi̇li̇ dostu ahmet kaya çok sevi̇ni̇rdi̇

Avatar
akyildiz 2013-12-05 13:58:25

ayyildizli nazli bayragimizi bile hor goren kabul etmeyenlerle ayni gorusleri baylasmak acilim yabmak vatana herzaman ihanet edenleri diyarbakirda basbakanin yarattigi o manzarayi nasil icinize sindirdiniz en omurgasiz insanlar bile yuregi sizlar bugune kadar verilen sehitlerin hicmi hatiri yok birde menzile varmissin ordakilere bir sor sehitlerini yok sayandan insan olurmu

banner90