banner102

Domuz Mahalleye İndi

Of'un Gülderen Mahallesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda bir kişi yaralandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Aralık 2018 Pazartesi 16:09
Domuz Mahalleye İndi

Of ilçesine bağlı Gülderen Mahallesinde meydana gelen olayda A. H. isimli şahsa akşam saatlerinde yaban domuzunun saldırdığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Gülderen Mahallesinde A. H.'isimli şahsa  domuz saldırarak yaralanmasına sebep oldu.

Sağ Bacağından yara alan vatandaşı  olay yerine çağrılan 112 sağlk ekipleri tarafından  Of Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaban domuzu saldırısına uğrayan vatandaşa ilk tedavileri yapıldı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bölgede kış aylarında havaların soğuk ve yağışlı geçmesi ile aç kalan yaban hayvanlarının zaman zaman mahallelere ve şehir merkezine kadar indiğini söyleyen yetkililer, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.


Haber - Foto:  Eray Barut

Son Güncelleme: 10.12.2018 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İshak kuvvetli 2018-12-12 01:58:49

Yaklaşık 10 gündür irfanlı mahallesi irfanlı caddesinde kız öğrenci yurdunun hemen karşısında ki fındıklık da gece 2 sularında domuz sürüleri iniyor vatandaşın dikkatli olması gerekiyor

banner90