banner102

DUBAİLİ MİSAFİRLER OFTA

Birleşik Arap Emirliklerinin en kalabalık şehri Dubaili turistler tatil için Türkiye ve Doğu Karadeniz Bölgesini tercih ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Mart 2022 Çarşamba 16:24
DUBAİLİ MİSAFİRLER OFTA

Green Valley Turizm Acentası ve Rent A Car sahibi Murat Korkmaz, Birleşik Arap Emirliklerinden Misafirlerin tatil için Karadenizi tercih ettiklerini, Ramazan Bayramı sonrası Türkiye'ye direk uçuşların artarak devam edeceğini söyledi. Kokmaz, Green Valley ekibi ile birlikte Dubaili misafirlere Trabzon ve Rizede, Uzungöl ve Ayderin yanında, tarihi ve turistik yerleri gezdirip tanıttıklarını söyledi. Green Valley sahibi Murat Korkmaz, misafirlerin yöresel ürünler ve doğal lezzetler için uğradıkları Bitkimix Alışveriş Merkezindeki karşılama ve ürünlerden çok memnun kaldıklarını, kendilerini turist olarak değil, misafir gibi gorülmelerinden de çok mutlu olduklarını söyledi. Korkmaz, bu vesile ile Bitkimix yöneticilerine ve ekibine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90