banner102

Dünya barışına katkı sağlar mı?

Dünyanın kan ve gözyaşı içinde yüzdüğü bu zamanda, haram helal çizgisinin gözetilmediği etkinliklerin yapılacağı ve türkünün, horonun ve kemençenin dünya barışına ne katkısı olabilir?

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Temmuz 2017 Cumartesi 15:47
Dünya barışına katkı sağlar mı?
Sadece soruyoruz!

Bu tür festivallerin dünya barışına nasıl katkısı olabilir?

Bizleri yoktan var eden, yaşatan ve rızık veren Allah'u Tealanın razı olmadığı bir etkinlikle barış sağlanır mı? 

***
Karadeniz Gençlik Kulüpleri Federasyonu tarafından organize edilen ve Trabzon Büyükşehir, Ortahisar, Beşikdüzü, Of ve Maçka belediyelerinin de desteğiyle 6-13 Temmuz tarihlerinde Trabzon’un ilçelerinde de gerçekleştirilecek festivale, Türkiye'nin yanı sıra Gürcistan, Kosova, Azerbaycan, Bulgaristan, İran ve Kamerun'dan halk oyunları topluluğu katılacağı söyleniyor..


Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 08.07.2017 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
of ta vatandaş 2017-07-22 05:23:44

işte bu düşünceye sahip insanlara festival değil hizmet bile vermeye gerek yok oftaki bu düşünce yapısı 50 sene geriden geliyor. Bu ilçede yaşayan insanlara dikkat ettiğimde kendilerini geliştirme gibi bir hazırlık içinde bile değiller. Ancak Çok iyi ATM kullanırlar çay parası yattığında yatağını yorganını ATM nin önüne kurar ve arkada sıra var insanlar bekliyor diyede aldırmaz bütün sülalesinin banka kartını (çay kartı) takar çıkarır itiraz ettin mi kavganın bini bin para. Bu yüzden festivali beğenmeyen gitmez. Ama tabi ki yine şaşırmadım. Bu itiraz eden zatı muhteremler festivalde en önde oluyorlar genelde. Acilen bu ilçeye kültür seviyesini artırıcı çalışmalar yapılması gerekir.

banner90