banner102

DÜNYA İNŞAAT MÜHENDİSLERİ OF NATURAL'DA

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü'nce düzenlenen "2019 Uluslararası İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık Konferansı (ICERAC'19)" için Trabzon'a gelen 32 ülkeden 150 kamu ve özel sektördeki inşaat mühendisleri, mimarları ve aynı alan öğretim üyeleri Of Natural Bazaar'ı ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Nisan 2019 Pazartesi 18:45
DÜNYA İNŞAAT MÜHENDİSLERİ OF NATURAL'DA

KTÜ'nün ev sahipliğinde organize edilen ve resmi dili İngilizce olan "International Civil Engineering and Architectural Conference"a (ICEARC 2019), dünyanın dört bir tarafından katılan inşaat mühendisi, mimar, Profesör, Doçent Öğretim Üyeleri ve Araştırmacıların da aralarında bulunduğu grup, Uzungöl ziyareti kapsamında, Of Çaykara Uzungöl Yolu Üzeri 3.km. de bulunan Of Natural Bazaar Yöresel Ürünler ve Doğal Lezzetler AIışveriş Merkezi ve Dinlenme Tesisini ziyaret ettiler. Of Natural Siyah Çaya hayran kaldıklarını ifade eden misafirlere, çay, kahve, lokum, bal ve tesisteki diğer ürünler ve üretimleri hakkında tesis satış rehberleri ve yetkilileri tarafından bilgi verildi. Of Natural Bazaar Baş Rehberleri  Yusuf Karadeniz ve Reşat Aydın, Of Natural Siyah Çayla ilgili yaptığı bilgilendirmede; "Of Natural Siyah Çayımız, Mayıs Ayında toplanan, en taze, birinci kırım çay filizlerinden, elekaltı, iki numara, tamamen katkısız, doğal ve en kaliteli çaydır. Hediyelik bez çayımız da içerik olarak aynı kalitededir. Misafirlerimizin arzu ettikleri 9 çeşit Of Natural Türk Kahve çeşitlerimiz, Lokum çeşitlerimiz, mühürlü, belgeli anzer balı dahil tüm yöresel doğal ballar, bitkisel çaylar, baharat, kuru meyve, çerez, fındık ve ürünleri, fıstık ve ürünleri, baklava, aktar ürünleri, yöresel el sanatı ürünler, bakır ürünleri, doğal sabun çeşitleri, kazaziye, gümüş, giyim, züccaciye, bıçak çeşitleri, kozmetik ve takı çeşitlerinden, kişisel bakım ürün çeşitlerine kadar yerli ve yabancı misafirlerimizin aradıkları tüm ürün çeşitleri ile hizmet vermekteyiz."dedi.

Of Natural Bazaar İşletme Şefi Özcan Özcan Köse ise; "2019 Uluslararası İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık Konferansı (ICERAC'19)" kapsamında ilimizde bulunan misafirleri Of Natural Bazaar'da ağırlamaktan mutluluk duymaktayız. Tesis Yönetim Kurulu Başkanımız da, bölgemize İnşaat, alt yapı ve üst yapı alanında büyük hizmetleri olan Taş-Sar Saral İnşaat sahibi Kenan Saral'dır. Dünyanın inşaat ve mimarlık alanındaki en önemli kişileri tesisimizi ziyaret etmeleri ayrıca büyük önem taşımaktadır. Bu vesile ile KTÜ Rektörlüğümüze ve misafirlerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Turizm bacasız sanayiye benzemektedir. Gelen yerli yabancı tüm müşterileri müşteri olarak değil, misafir olarak görmekteyiz ve en güzel şekilde ağırlamaya çalışmaktayız. Tesisimiz 400 metrekare kapalı alanda kuruludur. 2 dönüme yakın araç park alanımız vardır.Tesisimiz içerisinde geniş bir oturma alanı, çay bahçesi, çocuk parkı, bay-bayan mescid ve sosyal alanlar bulunmaktadır. Trabzon'a gelen ve Uzungöl'e, Ayder'e, Sultan Murat'a giden her turistin mutlaka uğradığı, bin bir çeşit yöresel ürün ve doğal lezzet ile geniş ve ferah bir mekanda, başta Yönetim Kurulu Başkanımız Kenan Saral ve İşletme Müdürümüz Ali Rıza Köroğlu olmak üzere, sezonda 20  rehber ve toplamda 30 personelimiz ile hizmet vermekteyiz." dedi.

Ziyaret misafirlere hediye verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Son Güncelleme: 22.04.2019 18:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90