banner102

Düşmanımızı Çok İyi Tanımalıyız!

Anadolu Gençlik Derneği Perşembe Konferansları Nisan ayı 3. Eğitim Konferansında konuşma yapan Of AGD Ortaöğretim Başkanı İdris Ayazoğlu, her Müslümanın düşmanını çok iyi tanıması gerektiğin söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Nisan 2016 Salı 17:29
Düşmanımızı Çok İyi Tanımalıyız!

Haftalık Eğitim Konferansları kapsamında gerçekleştirilen programda konuşan İdris Ayazoğlu, Yüce Rabbimizin biz kullarına Kur'an-ı Kerim'de gösterdiği düşmanları, günümüz düşmanları ile ilişkilendirerek maddeler halinde özelliklerini açıkladı.

Ben Müslümanım diyen herkesin Kur'an-ı Kerim'de belirtilen düşmanları çok iyi bilmesi gerektiğini söyleyen Ayazoğlu,"Bizler Müslümanlar olarak tek rehberimiz olan Kur'an-ı Kerim ve onu yaşayan bir canlı olarak ta Sevgili Peygamberimizin (Sallallahu Aleyhi Vesellem) düşmanları ile olan ilişkilerini anlatılan ve yaşanılan şekliyle öğrenmeliyiz. Yüce Rabbimiz Kur'an-ı Kerim aracılığı ile bize kafileri detaylı şekilde anlatması hikaye olsun diye değil, yaşantımızda rehber edinelim diyedir. Eğer gereği gibi düşmanlarımızı tanıyabilsek ve emredildiği şekilde onlara karşı mücadele edebilseydik, bugünkü perişanlıkta olmazdık."dedi.

MÜSLÜMANLARIN GÖZLERİNE BAKA BAKA  KATLEDİYORLAR

Dünyada akan kan ve gözyaşının tek sebebinin İlahi kurallara uymamak olduğunu dile getiren Ayazoğlu,"Son yüzyılda özellikle İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşı her geçen gün artmaktadır. Zalimler Müslümanların gözlerine baka baka  mazlumları vahşice öldürmektedir. Çoluk çocuk demeden, yaşlı kadın ayrıt etmeden yaptıkları bu katliamların cesaretini  maalesef gereği gibi İslamiyeti yaşamayan Müslümanlardan almaktadırlar. " diyerek dünya ve ahiret saadetine ulaşmak için bize emredildiği şekilde düşmanları tanıyıp ona göre mücadele edilmesi gerektiğini söyledi. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 26.04.2016 17:31
Anahtar Kelimeler:
İdris Ayazoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90