banner102

Eğitimciler Gündemi Belirlemek İçin Toplandı

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan öğretmenler; zümre başkanlarını ve gündemi belirlemek için toplandı. Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Lisesi spor salonunda yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Şube Müdürü Numan Turan da katıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Eylül 2016 Perşembe 15:48
Eğitimciler Gündemi Belirlemek İçin Toplandı

İlçe Milli Eğitim Müdürü  Kabahasanoğlu toplantının açılışında bir konuşma yaptı. Kabahasanoğlu açılış konuşmasında;” İlçemizde 1 anaokulu,15 ilkokul, 15 ortaokul ve 7 lisede 520 öğretmenle 7375 öğrenciye hizmet vereceğiz. Son iki yıl içinde TEOG puan ortalamamızı 54’te 57’ye oradan da 60 puana ortalamasına yükselttik. Geçen yıl 26 olan Fen Lisesine öğrenci yerleştirme  sayısını bu yıl 56’ya yükselttik. Aynı şekilde geçtiğimiz yıl 448 öğrencimizde  %62 başarı sağlayarak 276’sını üniversiteye yerleştirdik. Bu yılki  422 öğrencimizden 282 öğrencimizi %67 ortalamayla ülkemizin çeşitli üniversitelerine yerleştirdik. İlçemize malumuz olduğu üzere Solaklı Fen Lisemizi kazandırdık. Hepinizin bildiği gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi, sportif faaliyetlerimizi hep artırarak sürdürdük. Hayatı bütün olarak gördüğümüz için her alanda öğrencilerimizi yetiştirme gayreti içindeyiz. Bütün bunları hep birlikte yaptık ve başardık.” İfadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü.. Bizler, Milli Temel Kanununun bizden istediği insan yetiştireceğiz. Vatanına, milletine, devletine milli ve manevi değerlerine bağlı, geleceğin büyük Türkiye’sini kuracak insanı bizler yetiştireceğiz. Dün bu ülkede, Çanakkale Savaşı’nda öleceğini bile bile düşman üzerine gidenleri tarih kitaplarından ve Tarih Öğretmenlerimizden öğrendik. 15 Temmuz gecesi Ömer Halisdemir, İlhan Varank, Fahrettin Yavuz ve daha niceleri bu ülke için canlarını feda ettiler. Milletimiz sabaha kadar ölüm kalım mücadelesi verdi.15 Temmuz milletimiz için 2. Çanakkale Savaşı olmuştur. Demek ki yıllarca öğrencilerimizin zihinlerine kazımak istediğimiz vatan ve millet sevgisi orada yerini aldığına şahit olduk. Şartlar oluşunca bu duygu kendini ortaya koymuştur. Rabbim şehitlerimizden razı olsun. Bizler onların emanetine sahip çıkacağız, çıkmalıyız. Bu saatten sonra çalışmalarımızı en az %50 daha fazla artırmalıyız. Yapacağız her kısır çekişme ve tembellik şehitlerimize ihanet olacaktır. Onların elleri kıyamette yakamıza yapışacaktır. Bunu hiçbirimizin yapacağını düşünmüyorum. Birbirine karşı sevgiyle, saygıyla dayanışma içinde yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı ve başarılı geçmesini diliyor, yaklaşan Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum.” dedi.  

Son Güncelleme: 08.09.2016 16:43
Anahtar Kelimeler:
İdris Kabahasanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90