banner102

Eğitime Desteklerimizi Sürdüreceğiz

Of-Hayrat Gençlik Platformu Başkanı Emir Kaan Çakıroğlu Eğitime katkı sunma adına Of’ta eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürüne tablet hediye etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Aralık 2020 Salı 15:59
Eğitime Desteklerimizi Sürdüreceğiz

Daha önceden de eğitime destek amaçlı öğretmenlere hediye dağıtan Of-Hayrat Gençlik Platformu Başkanı Emir Kaan Çakıroğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Pandemi döneminde Of ve Hayrat'taki öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlamak amacı ile  Pandemi kapsamında uzaktan eğitimlerine devam eden  çocuklarımızın eğitimlerini daha iyi almaları için Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Hayat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demircioğlu ziyaret ederek ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere   tabletlerimizi hediye ettik. Elimizden geldiğince ve gücümüz yettiğince Of ve Hayrat'a gerekli desteği vermeye devam edeceğiz.”dedi

Of ilçe Milli eğitim Müdürü İdris Kabahanoğlu ve Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demircioğlu da ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere kendilerine bağışta bulunan Of Hayrat Gençlik Platformu Başkanı Emir Kaan Çakıroğlu ve yönetimindeki arkadaşlarımıza teşekkür ederek başarılar dilediler.

Son Güncelleme: 29.12.2020 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90