banner102

EMPERYALİZME KARŞI ZAFER!

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınlayan Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Müslümanların kazandığı bütün zaferler Emperyalizme karşı kazanılan zaferler olduğunu söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Ağustos 2018 Perşembe 13:20
EMPERYALİZME KARŞI ZAFER!

Ağustos ayında kazanılan Malazgirt, Kosova ve Dumlupınar Zaferleri’ni kutlayan Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Vahapoğlu, Sultan Alparslan’ın Malazgirt Zaferini unvan ve nam için yapmadığının altını çizdi. Vahapoğlu, “Yeryüzünde hak ve adalet hüküm sürsün diye yapmıştı. Anadolu sadece kılıç ile vatan toprağı haline getirilmedi. Şifahaneler, medreseler, imarethaneler gönüllerin fetihleri ile vatan toprağı haline geldi. 30 Ağustos ise bin yıldır kaldığımız bu topraklarda bizi emperyalizmin kölesi yapanlara karşı kazanılan bir zaferdir. Bu mücadelede şehit düşenleri rahmetle anıyoruz” diye konuştu.

İSRAFTAN UZAK DURURDU

“Büyük zaferler, büyük ufuklar gerektirir” diyen Vahapoğlu, “Asıl zafer kılıç ile değil, strateji ve bilgiyle elde edilir. Bu yüzden Sultan Alparslan Malazgirt’i kazandığında, köşk, saray değil.  Bir sistem, bir anlayış inşa etti. Anadolu kapıları bu anlayışla bizler açıldı. Sultan Alparslan cesaretliydi, ileri görüşlüydü, mütevaziydi. İstişareye önem verip, tecrübeden yararlanırdı. Âlimlerin fikrine önem verirdi.  Adalet üzerine davranırdı. Haksız yere kimse zulüm edilmesine izin vermezdi. Halkın malına el atılmasına asla izin vermezdi. İsraf ve şatafattan uzak dururdu. Bugün ülke yöneticilerden kaçı böyle?" sorusunu sorarak "Çadırlarda kurulan devletler saraylarla idame edilemez” dedi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 30.08.2018 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90