banner102

Emrelunduğun gibi dosdoğru ol!

Süleyman Akyüz Hocaefendi Anadolu Gençlik Derneği Of Şubesinin Çarşamba konferanslarında yaptığı konuşmada Yüce Rabbimizin emri olan 'Emrolunduğun gibi. Dosdoğru ol' ayeti ile ilgili güncel açıklamalar yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
04 Şubat 2019 Pazartesi 23:52
Emrelunduğun gibi dosdoğru ol!

 Yaptığı konuşmada 'Emrolunduğun gibi dosdoğru ol' ilahi emrine muhatap olmamız gerektiğini söyleyen Akyüz hocaefendi, hangi alan olursa olsun hayatımızın her alanında bu emre göre hareket etmemiz gerektiğini ifade etti.

Akyüz Hocaefendi, her Müslümanın doğumdan ölüme kadar hiçbir bahane üretmeden Allah Zülcelal ve Tagaddes Hazretlerinin emir ve yasaklarına göre hareket etmesi gerektiğini ifade ederek, bu emir ve yasaklara göre yaşayanların ebedi cennete kavuşacaklarını söyledi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 05.02.2019 00:07
Anahtar Kelimeler:
Süleyman Akyüz Hocaefendi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90