banner102

Engelliler Günü Halk Eğitim Merkezinde kutlandı

3 Aralık, engellilerin yaşadıkları sıkıntı ve engellere dikkat çekmek için dünyanın dört bir yanında Dünya Engelliler Günü olarak kutlanıyor. Bu amaçla ülkemizde de çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Aralık 2021 Pazartesi 11:37
Engelliler Günü Halk Eğitim Merkezinde kutlandı

Of’ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sürpriz bir kutlama ile kutlandı., Kurum Müdürü Muhammet Şevket Şahin, Müdür Yardımcıları İbrahim Ak, Hakan Kanlı, Resim Öğretmeni Hacı Terzi ve öğrenci velileri katıldı.

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek öğrencilerle birlikte pasta kestikten sonra günle ilgili olarak;” Sizlerin nezdinde bütün engelli kardeşlerimizin bu özel gününüzü kutluyorum. Burada yaptıklarınızı, becerilerinizi görünce çok mutlu oldum. Çok güzel işlere imza atıyorsunuz. Ailelerinizi, öğretmen ve idarecilerinizi de tebrik ediyorum. Bizlere hayata dair çok güzel mesajlar veriyorsunuz. Sizlerin imkan ve kabiliyetlerinizi artırmak için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Toplum olarak da sizlerin engellerine yeni engeller katılmamalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle bundan sonraki yaşamlarınızda sağlıklı ve başarılı nice güzel yıllar geçirmenizi diliyorum. Rabbim yardımcınız olsun. " sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Konuşmanın ardından Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek ve Of Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Çakıroğlu öğrencilere hediye taktim ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90