banner102

Engelliler Haftasında Of’ta anlamlı etkinlik

Türkiye’de her yıl  10-16 Mayıs Engelliler Haftası olarak çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Mayıs 2022 Cuma 18:03
Engelliler Haftasında Of’ta anlamlı etkinlik

Haftanın önemine dikkat çekmek ve engellerin engellerini ortadan kaldırılmasında çalışma ortaya koymak için Of Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğrenim çağının dışına çıkmış özel gereksinime muhtaç bireylere yönelik açmış olduğu ”Ahşap Yakma Kursu” eserlerini vatandaşların beğenisine sundu. Of Belediyesi önündeki etkinlikte hem yapılan eserlerin sunumu hem de kursiyerlerin canlı çalışmaları ortaya kondu.

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu kursta eğitim alan öğrencilerle sohbet ederek canlı performans ortaya koydular. Kaymakam Çiçek ve Belediye Başkanı Sarıalioğlu kurum çalışanlarına bu anlamlı organizasyon için teşekkür ederek ortaya koydukları başarılı çalışmalar nedeniyle kursiyerleri tebrik edip, çalışmalarında başarılar dilediler.

Of Belediyesi önündeki öğrenim çağının dışına çıkmış özel gereksinime muhtaç bireylere yönelik açılmış ”Ahşap Yakma Eserler” sergisine ; Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Kaymakam Refiği Ali Can Uludağ, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hasan Tekke, Osman İşçi, Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan, Of Halk Eğitim Merkezi Müdürü M. Şevket Şahin daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen, veli ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90