banner102

Eren Arslan: "Sizlere kapımız her zaman açık"

Of Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Murat Saral ve Emniyet Müdürü Taner Ulutaş, Kredi Yurtlar Kurumu Of Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek öğrencilerle akşam yemeği yediler.

20 Ekim 2012 Cumartesi 09:05
Eren Arslan: "Sizlere kapımız her zaman açık"

Geçen yıl ilk öğŸrencilerini alan Yurt binasında öğŸrencilerle sohbet eden ve sorunlarını dinleyen of Kaymakamı Eren Arslan, “siz burada hem öğŸrencisiniz hem de birer misafirsiniz. Mezun olup işŸ hayatına başŸladığŸınızda sizler Of’un birer temsilcisi gibi olacaksınız. Hem bu amaçla sizlerle muhabbet etmek, hem de yeni eğŸitim öğŸretim yılının başŸlaması ve benimde Of’a yeni atanmam dolayısıyla sizlerle tanışŸmak istedim. Of’ta yaşŸayan tüm vatandaşŸlara olduğŸu gibi sizlere de kapımız her zaman açık. Derdinizde sıkıntılarınızda, Belediyemize olsun bizlere olsun gönül rahatlığŸı ile ulaşŸabilirsiniz. Burada amacımız sizlerin mutlu huzurlu bir eğŸitim alarak, ilerde vatana millete faydalı örnek birer insan olarak yetişŸmenizdir” dedi.

 Ü–ğŸrencilerin bizlere ailelerinin emaneti olduklarını belirten Of Belediye BaşŸkanı Murat Saral, “çocuklarımızın eğŸitim ve öğŸretimlerini tamamlaması için bizler elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Devletimiz tarafından  yapılan yatırımlarla yurtlarımız çok güzel konumlara getirildi. Allah Devletimize ve milletimize zeval vermesin” dedi

 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren öğŸrenciler, “Of’un ileri gelenleri SağŸ olsunlar bizlerle yakından ilgileniyorlar. Her yerin olduğŸu gibi bizimde ufak tefek sorunlarımız oluyor ama çözülmeyecek sorunlar değŸil. Yurt binamız çok güzel. Her öğŸrenciye nasip olmaz. EmeğŸi geçen herkesten Allah razı olsun” dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90