banner102

Eren Arslan OF TTSO'yu neden tebrik etti?

Kaymakam Arslan OF Ticaret Ve Sanayi Odası üyelerini makamında kabul etti.

06 Ekim 2012 Cumartesi 20:42
Eren Arslan OF TTSO'yu neden tebrik etti?
Of Ticaret ve Sanayi Odası BaşŸkanı Erdal Saral ve Yönetim Kurulu üyeleri, Of Kaymakamı Eren Arslan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
 
Türkiye’de bulunan Ticaret ve Sanayi Odaları tarihinde ilk kez bir bayan Meclis BaşŸkanının Of’tan olması dolayısıyla başŸkan Zühal Akyüzlü’yü tebrik eden Kaymakam Arslan, “Ticaret ve Sanayi Odamızın sivil toplum örgütü olmasının yanısıra kamu görevi de görmesi işŸlevselliğŸini bir kat daha arttırmaktadır. Güzide bir toplumu temsil eden sizleri, yapmışŸ olduğŸu başŸarılı çalışŸmalardan dolayı kutluyorum. Bu bir hizmet yarışŸı.
 
Of’umuz için yapılan bu hizmet yarışŸında, bayrağŸı daha yukarlara taşŸımak için elbirliğŸi içerisinde çalışŸacağŸız” dedi.
Of’un kalkınması ve gelişŸmesi adına her türlü işŸbirliğŸi içerisinde olmayı arzu ettiklerini belirten Of Ticaret ve Sanayi Odası BaşŸkanı Erdal Saral, “KaymakamlığŸımızla birlikte güzel projelere imza atacaklarına inançlarının tam olduğŸunu” söyledi.
Ziyarete Of Ticaret ve Sanayi Odası Meclis BaşŸkanı Zuhal Akyüzlü, Yönetim Kurulu BaşŸkan Yardımcısı Ali SarıalioğŸlu, Yönetim Kurulu ܜyesi Nedim Saral ve Erdal ܖzçelik de eşŸlik etti.
 
">
">
">
">
"> 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90