banner102

ESDER Genel Başkanından Of Ziyareti

ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikus ve beraberindeki genel başkan yardımcıları ile Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve İlçe Emniyet Müdürü Nurettin Saçkan'ı makamlarında ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Nisan 2018 Çarşamba 17:06
ESDER Genel Başkanından Of Ziyareti

Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü münasebeti ile ilk önce İlçe Emniyet Müdürü Nurettin Saçkan'ı makamında ziyaret ederek kısa süreli sohbet edip bilgi alışverişinde bulundular.


ESDER hakkında Müdür Saçkan'a bilgi veren Genel Başkan Mahmut Çelikus, 'Ahilik anlayışı ile çalışan esnafların ilçelerde, illerde kısaca toplumlarda huzuru sağlamaya en büyük etken olduğunu görmekteyiz. Gerek emniyet mensuplarımıza, gerekse halkımıza güvenlik ve kolaylık sağlayan esnaflarımızın yaşaması için kurulmuş bir dernek olarak toplum ve kurumlar olarak ta bu esnaflarımıza destek vermek zorunda olduğumuzu düşünmüyorum." dedi.

Müdür Saçkan'da, ilçe güvenliği için esnaflarımızın gerek emniyet birimlerine gerekse halka faydalı olduğunu söyleyerek kendilerini ziyaret eden ESDER Genel Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

OF KAYMAKAMINA ZİYARET


Emniyet Müdürü ziyaretinden sonra Of Kaymakamı Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret eden Başkan Çelikus ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kaymakam Fırat ile kısa süreli sohbet edip ziyaretlerini tamamladılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Fırat, esnafların ilçelerin ve halkın huzur için büyük önem taşıdığını söyleyerek bu anlamda faaliyet gösteren ESDER'i tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 11.04.2018 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90