banner102

ESDER'den "Uygulamalı İş Geliştirme Kursu"

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Of Şubesi 30 kişiye Uygulamalı İş Geliştirme Kursu verdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Kasım 2015 Perşembe 00:25
ESDER'den

AGD Of Temsilciği Konferans Salonunda verilen eğitim ile ilgili açıklama yapan ESDER Of Şube Başkanı Hakkı Zengin, "Yeni işyeri açacak olan iş yeri sahiplerine KOSGEB aracılığı ile 100.000.00 TL'ye kadar kredi imkanı sağlanacağını belirtti. Bu kredinin 30 bin TL  si hibe olarak geri alınmaksınız verilecek. Diğer 70 bin TL ise faizsiz olarak taksitli şekilde geri ödenecek." dedi.

KOSGEB'in kredi imkanından yararlanmak isteyenler, sertifikayı aldıkdan sonra  vergi dairesi kaydı yaptırmaları gerektiğini söyleyen Of Şube Başkanı Hakkı Zengin, "Kredi imkanı ile iş kurabilmenin şartlarına dikkat edilmesi gerekiyor. Bu şartlar; İş Geliştirme Kursuna katılarak sertifika almaya hak kazanmak, Kurulacak iş ile ilgili Belediye kaydının yapılması, Esnaf Odasına kayıt yaptırılması ve kurulacak olan iş ile ilgili projenin hazırlanarak KOSGEB'e sunulmasıdır." diye ifade etti.Ayrıca İlçemizde yeni iş sahalarına ihtiyaç olduğunu belirten Zengin, vermiş olduğumuz eğitimden hak kazanan 30 Sertifika sahiplerinin yeni iş sahalar üzerine projeler hazırladıklarını İlçemize güzel bir hizmet vereceklerini  inandığını söyledi.

Şu an Sürmene İlçesinde 30 kişilik eğitimin devam ettiğini, aynı eğitimi Çaykara İlçesinde vereceklerini söyleyen Başkan  Önümüzdeki ay içerisinde yeni bir kurs imkanı daha İlçemize sağlayacaklarını diyerek kursa katılan bütün kursiyerlere kuracakları iş sektöründe başarılar diledi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 19.11.2015 00:28
Anahtar Kelimeler:
Hakkı Zengin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90