banner102

Eski Kaymakam Sonel Oflu öğrencileri ağırladı

İmam Hatipli Öğrenciler Yıl Sonu Gezisini Tamamladı. Of Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen yıl sonu gezisi ile okulun öğrencileri tarihi ve turistik şehirleri ziyaret etti.

hamitk
hamitk
20 Haziran 2015 Cumartesi 00:32
Eski Kaymakam Sonel Oflu öğrencileri ağırladı

Of İmam Hatip Lisesi’nin geleneksel yıl sonu gezisi bu yıl da okulun öğrencilerine güzel bir tatil imkanı sundu.
Okulun Öğretmenleri Haşim Uzunhasanoğlu, Bülent Ay ve Bahar Arslan'ın önderliğinde düzenlenen yıl sonu gezisini kapsamında Trabzon-Ankara-Konya-Antalya-Denizli-İzmir-Çanakkale ve Bursa illeri ziyaret edilerek buralardaki tarihi ve turistik yerler gezildi.

Gezilerine Konya’yı ziyaret ederek başlayan öğrenciler, Seydişehir’de Of'un eski Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından ağırlandılar.

2008-2012 yılları arasında Of Kaymakamı olarak görev yaptığı dönemde Of Halkı tarafından sevilen Kaymakam Sonel, Of’tan gelen her misafiri özel olarak ağırlayarak Ofluların gönlünü fethetmeyi sürdürüyor.
İmam Hatipli öğrencileri de en iyi şekilde ağırlayan Kaymakam Sonel, öğrencilere Seydişehir’in tarihi ve doğal güzelliklerini gezdirdi.

Gezi kapsamında Antalya, Denizli, İzmir, Balıkesir ve Çanakkale’yi de ziyaret eden öğrenciler, Ramazan öncesinde gezilerini tamamlayıp Of’a döndüler. Kendilerine destek veren Of Kaymakamı Eren Arslan’a, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na ve Of esnafına teşekkür eden Haşim Uzunhasanoğlu, gezinin öğrencileri çok mutlu ettiğini, gelecek yıllarda da bu gezileri sürdürmeye devam edeceklerini ifade etti.

Son Güncelleme: 24.06.2015 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih sadıkoğlu 2015-08-25 15:33:29

Slm

banner90