banner102

Eskipazar İlkokulunda Vergi haftası kutlaması

Her yıl ülkemizde 24 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Vergi Haftası olarak kutlanıyor.Bu yıl 31’incisi kutlanmakta olan Vergi haftası Of’ta da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Şubat 2020 Çarşamba 14:12
Eskipazar İlkokulunda Vergi haftası kutlaması

Vergi bilincini doğru ve tam anlamıyla topluma anlatmak, ülkemizin geleceği olan öğrenciler için Eskipazar ilkokulunda kutlama programı düzenlendi. Eskipazar ilkokulunda düzenlenen kutlama programına Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bedir, Okul Müdürü Abdurrahman Yılmaz, Müdür Yardımcıları Levent Berber, Lokman Altun, Of Vergi Dairesi Gelir Uzmanları Mustafa Karadavut, M. Ali Yazıcı, Memur Mustafa Yazıcı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.  

Programda ilk olarak öğrencilere verginin önemi ve vergi bilinciyle ilgili tanıtıcı video ve çizgi film gösterimi yapıldı. Gösteri sonrası Of Vergi Dairesi görevli memurları öğrencilerin sorularını yanıtladı. Soruların ardından öğrencilere Vergi Haftası ile ilgili tanıtıcı broşürler, kalem ve ajanda hediye edildi. Eskipazar İlkokulundaki Vergi Haftası Kutlama Programı okulun girişinde çekilen fotoğrafla sona erdi.

Son Güncelleme: 26.02.2020 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90