banner102

Eskipazar Kavak Camii 4-6 Yaş Grubu Kuran Kursu açıldı

Eskipazar Mahallesinde bulunan Kuran Kursuna ait kullanılmayan tamir ve tadilattan geçirilerek 4- 6 yaş grubu çocuklar için hizmet verecek bina Kuran Kursuna dönüştürülerek hizmete açıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Aralık 2021 Perşembe 12:44
Eskipazar Kavak Camii 4-6 Yaş Grubu Kuran Kursu açıldı

Kavak Camii ve Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından tamir ve tadilatı yapılan 4-6 yaş grubu Çocuklar Kuran Kursu için bir  açılış programı düzenlendi. Açılış programına Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Ak Parti Of  İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Kavak Camii ve Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Salih Ayaz, Kurs Müdürü Ahmet Ayaz, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu açılış öncesi konuşma yaparak emek verenlere ve katılımclara teşekkür etti. Ardından Kuran Kursunun açılış kurdelesi kesilesi kesilerek Kuran Kursu ziyaret edildi.Kaymakam Çiçek, Başkan Sarıalioğlu kursta eğitim gören öğrencilerle tanışıp sohbet edip kursun birimlerini gezdiler.Kurs ziyaretinin ardından kurs idaresi açılışa katılan misafirlere yemek ikramında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90