banner102

Eskipazar Okulunda sergi açılışı

Of’ta 2018-2019 eğitim- öğretim faaliyetlerinde son yılsonu sergisi Eskipazar İlk/Ortaokulunda açıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Haziran 2019 Pazartesi 22:23
Eskipazar Okulunda sergi açılışı

Sergi açılışı öncesi okulun miniklerinden oluşan horon ekibi bir gösteri yaptı. Horon gösterisinin ardından serginin kurdelesini Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Süleyman Bedir ve beraberindekiler kestiler. Sergide ilk olarak anasınıfı öğrencilerin yaptığı etkinlikler gezildi. Daha sonra öğrencilerin yağlı boya çalışmalarından oluşan resim sergisi gezildi. Resim sergisinin ardından konferans salonundaki şiir ve müzik dinletisine geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrenciler şiir okuyup kullandıkları müzik aletleriyle gösterdikleri performansla dinleyenlerden bol bol alkış aldılar. Son olarak okulun Müzik Öğretmeni Zafer Ali Yıldırım bağlamasıyla mini bir halk müziği konseri verdi. Müzik dinletisinin ardından çekilen toplu fotoğrafla program sona erdi. Okul Müdürü Sadık Yardım katılımları nedeniyle kendilerini yalnız bırakmayan misafirlerine ve sergide emeği geçen öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Eskipazar İlk/Ortaokulunda açılışına; Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Süleyman Bedir, Of Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Ahmet Şahin, Okul Müdürleri, öğretmen ve veliler katıldı.







Son Güncelleme: 17.06.2019 22:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90