banner102

ESKİPAZARLILAR MAHSUR KALDI!

Eskipazarlı vatandaşlar, “İsrail in Gazze'yi ablukaya alması gibi ,karayolları da bizim mahalleyi viyadük ve engellerle ablukaya aldı.” diyerek şikayetçi oldular.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
31 Ağustos 2014 Pazar 19:55
ESKİPAZARLILAR  MAHSUR KALDI!
Karadeniz duble yolu geçişi ,  Of ilçesinin sahilinde binlerce vatandaşı mağdur etti.Bunlardan bir bölümü de Eskipazar mahallesi halkı oldu.

Deniz sahiline ve yol güzergahı çevresindeki arazileri ile mahalle merkezlerine gitmek için hergün, oluşturulan labirentleri aşmak zorunda kaldıklarını söyleyen Eskipazar mahallesi sakinleri :” “İsrail in Gazze'yi ablukaya alması gibi, karayolları da bizim mahalleyi viyadük ve engellerle ablukaya aldı.” dediler.

Karayolları yetkililerine seslenen Eskipazarlılar , karayolu üzerinde yayaları engelleyen bariyerlerin  yaya geçidi geçişi yapılarak kaldırılmasını da isteyerek, ” Üst viyadüklere çıkabilmemiz için merdivenler yapılmalı. Mahallemizin doğu-batı ve kuzey-güney yaya geçişleri oluşturulmalıdır.  Mahallemiz abluka altından kurtarılmalıdır. Yüzlerce vatandaşın çilesi son bulmalıdır.”diyerek yetkililerden bu konuya çare bulmalarını istediler.  

"KİME DEDİKSE SONUÇ ALAMADIK”

Of-Eskipazar mahallesi sakinlerinden Adem Ayaz ,konuyu bütün yetkili mercilere defalarca ilettiklerini ,ancak sorunlarının çözülmesi konusunda herhangi bir sonuç alamadıklarını belirterek  :” Kime , ne şekilde müracaat edeceğimizi söylesinler, bizde onlara başvurup şikayetimizi iletelim. Artık bu soruna çare bulun.” dedi.

Halil Bayram

Son Güncelleme: 31.08.2014 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90